Vloer

Vloeren krijgen dagelijks een heleboel te verduren maar zijn in veel gevallen wel een visitekaartje van de ruimte en uw bedrijf

Type vloer reinigingsmiddelen:

  • Dagelijkse reinigers
  • Polymeren
  • Speciaalproducten vloeronderhoud
  • Speciaalreinigers
  • Strippers
  • Tapijtreinigers
  • Wassen en waxen

Dagelijkse vloerreiniging

Voor een schone en frisse vloer in jouw bedrijf bieden wij een breed scala aan vloerreinigingsmiddelen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse schoonmaak van diverse vloertypes, zoals tegels, linoleum, vinyl en hout. Met onze dagelijkse vloerreinigers verwijder je eenvoudig vuil, vlekken en strepen, waardoor je vloer er altijd verzorgd uitziet.

Polymeren

Wil je jouw vloer extra beschermen en een mooie glans geven? Onze polymeren zijn de perfecte oplossing. Deze vloercoatings vormen een duurzame beschermlaag op de vloer, waardoor deze beter bestand is tegen slijtage, krassen en vlekken. Bovendien zorgen onze polymeren voor een prachtige glans, waardoor jouw vloer er professioneel en uitnodigend uitziet.

Vloeronderhoud

Een goede vloer verdient regelmatig onderhoud. Daarom bieden wij een assortiment vloeronderhoudsproducten die jouw vloer in topconditie houden. Van vloerreinigers en polish tot beschermende coatings, onze vloeronderhoudsproducten helpen je om de levensduur van je vloer te verlengen en de uitstraling te behouden.

Speciale vloerreinigers

Sommige vloeren vragen om speciale aandacht. Daarom hebben wij een selectie van speciale vloerreinigers die zijn ontworpen voor specifieke vloertypes en uitdagingen. Of je nu een natuurstenen vloer, een betonnen vloer of een houten vloer hebt, wij hebben de juiste reiniger die grondig reinigt en de structuur en kleur van de vloer beschermt.

Strippers

Bij het verwijderen van oude vloercoatings of waxlagen is een effectieve stripper essentieel. Onze strippers zorgen voor een grondige verwijdering van coatings en waxlagen, waardoor je vloer klaar is voor een nieuwe behandeling. Met onze strippers bereik je snel en efficiënt een schone en goed voorbereide vloer.

Tapijtreinigers

Voor de reiniging van tapijten bieden wij een assortiment tapijtreinigers die diep doordringen in de vezels en vuil, vlekken en geurtjes verwijderen. Onze tapijtreinigers zijn geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en zorgen voor een fris en schoon tapijt dat er als nieuw uitziet.

Vloerwas en wax

Geef je vloer een prachtige glans en een langdurige bescherming met onze vloerwas en wax. Deze producten vormen een harde en duurzame laag op de vloer, waardoor deze bestand is tegen slijtage en vuil. Bovendien zorgen onze vloerwas en wax voor een mooie glans en een professionele uitstraling van jouw vloer.

Bij onze groothandel begrijpen we het belang van een goed verzorgde vloer. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment vloerreinigingsmiddelen en -producten, waaronder dagelijkse vloerreinigers, polymeren, vloeronderhoudsproducten, speciale vloerreinigers, strippers, tapijtreinigers en vloerwas en wax. Met onze hoogwaardige producten houd je jouw vloer in optimale conditie en creëer je een schone en uitnodigende omgeving.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer