Algemeen

Algemene reinigingsmiddelen zijn onmisbaar in elk bedrijf en huishouden.

Welkom bij ons assortiment algemene reinigingsmiddelen! Bij ons vind je de beste oplossingen om elke schoonmaakklus aan te pakken. Of het nu gaat om de afwas, het schoonmaken van oppervlakken of het verwijderen van hardnekkig vuil, wij hebben de juiste producten om jouw schoonmaakroutine gemakkelijk en effectief te maken.

Afwasmiddelen

Onze afwasmiddelen zijn speciaal ontwikkeld om hardnekkig vet en vuil te verwijderen en tegelijkertijd je vaat schoon en glanzend te laten achterblijven. Met krachtige ontvettende eigenschappen en een heerlijke geur zorgen onze afwasmiddelen ervoor dat de afwas een fluitje van een cent wordt. Of je nu met de hand afwast of een vaatwasmachine gebruikt, wij hebben het juiste afwasmiddel voor jou.

Allesreinigers

Onze allesreinigers zijn veelzijdige producten die geschikt zijn voor het reinigen van verschillende oppervlakken in huis, kantoor of andere ruimtes. Met hun krachtige formules verwijderen ze effectief vuil, vet en vlekken, waardoor je oppervlakken weer schoon en fris worden. Of je nu de keuken, badkamer, vloeren of andere oppervlakken wilt reinigen, onze allesreinigers maken het werk een stuk eenvoudiger.

Schuurmiddelen

Voor de hardnekkige schoonmaakklussen bieden wij schuurmiddelen die speciaal zijn ontworpen om grondig vuil en vlekken te verwijderen. Of het nu gaat om aangekoekte resten in de oven, kalkaanslag in de badkamer of roestvlekken op metalen oppervlakken, onze schuurmiddelen zorgen voor een effectieve reiniging en een stralend resultaat. Met de juiste schuurmiddelen wordt zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos verwijderd.

Wij begrijpen dat kwaliteit en prestatie belangrijk zijn bij het kiezen van reinigingsmiddelen. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Onze reinigingsmiddelen zijn zorgvuldig samengesteld en getest om optimale resultaten te leveren, terwijl ze tegelijkertijd veilig zijn voor gebruik in diverse omgevingen.

Ontdek ons assortiment van afwasmiddelen, allesreinigers en schuurmiddelen en maak schoonmaken een stuk eenvoudiger en efficiënter. Met onze producten wordt elke schoonmaakklus een fluitje van een cent. Vertrouw op onze kwaliteit en laat ons je helpen om je omgeving schoon en fris te houden.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer