Vaatwas

Van tabletten, poeders t/m onthardingszout. Alles voor de vaatwas.

De verschillende type vaatwas producten die wij aanbieden zijn:

  • Machinereinigers
  • Onthardingszout
  • Vaatwas doseersysteem
  • Vaatwasmiddelen voor vaatwassysteem
  • Vaatwaspoeders
  • Vaatwastabletten
  • Vloeibare vaatwasmiddelen

Machinereinigers

Voor een vlekkeloze werking van je vaatwasmachine bieden wij hoogwaardige machinereinigers. Onze machinereinigers verwijderen effectief vet, kalkaanslag en andere resten die zich kunnen ophopen in de machine. Met regelmatig gebruik van onze machinereinigers zorg je voor een optimale prestatie en verleng je de levensduur van je vaatwasmachine.

Onthardingszout

Hard water kan leiden tot kalkaanslag op je vaat en in je vaatwasmachine. Ons onthardingszout helpt dit probleem te voorkomen. Het zout wordt gebruikt in combinatie met vaatwasmiddelen en zorgt voor een efficiënte ontharding van het water. Hierdoor blijft je vaat stralend schoon en je vaatwasmachine vrij van kalkaanslag.

Vaatwas doseersystemen

Vereenvoudig het doseren van vaatwasmiddelen met onze handige vaatwas doseersystemen. Deze systemen zorgen voor een nauwkeurige en consistente dosering van vaatwasmiddelen, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt. Met onze vaatwas doseersystemen bespaar je tijd en geld, en bereik je altijd een optimaal reinigingsresultaat.

Vaatwasmiddelen voor vaatwassystemen

Onze vaatwasmiddelen zijn speciaal ontworpen voor professionele vaatwassystemen. Ze bieden krachtige reiniging en verwijderen moeiteloos vet, voedselresten en vlekken. Onze vaatwasmiddelen zorgen voor een grondige reiniging en laten je vaat glanzend schoon achter.

Vaatwaspoeders

Voor een grondige reiniging van je vaat hebben we een breed assortiment vaatwaspoeders. Onze vaatwaspoeders verwijderen effectief vuil en vet, zelfs bij lage temperaturen. Ze zijn geschikt voor verschillende vaatwasmachines en zorgen voor een stralend schone vaat.

Vaatwastabletten

Gemakkelijk in gebruik en altijd de juiste dosering. Onze vaatwastabletten bieden een alles-in-één oplossing voor een perfect schone vaat. Ze bevatten reinigingsmiddel, glansspoelmiddel en zout, waardoor je vaat in één keer brandschoon wordt. Met onze vaatwastabletten bespaar je tijd en geniet je van het gemak van een optimaal resultaat.

Vloeibare vaatwasmiddelen

Onze vloeibare vaatwasmiddelen zijn ideaal voor handmatig afwassen of voor gebruik in vaatwasmachines. Ze verwijderen vet en vuil grondig en laten je vaat stralend schoon achter. Onze vloeibare vaatwasmiddelen zijn krachtig en efficiënt, en zorgen voor een frisse geur.

Bij onze groothandel begrijpen we dat een schone vaat van essentieel belang is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment vaatwasproducten, waaronder

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer