Agrarisch

Van stalfrisheid tot sprankelende melkinstallaties en vlekkeloze vloeren, wij hebben alles wat je nodig hebt om je agrarische ruimtes spic en span te maken

Welkom bij onze groothandel in schoonmaakartikelen, dé plek waar boeren en tuinders terecht kunnen voor alle benodigdheden om hun agrarische wereld brandschoon te houden. We snappen dat het leven op de boerderij al druk genoeg is, daarom bieden wij een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontworpen om aan jouw schoonmaakbehoeften te voldoen. Duik in ons assortiment en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van onze producten.

Frisse stallen voor blije dieren

Met onze speciale reinigingsmiddelen voor stallen houd je de leefomgeving van je dieren schoon en fris. Weg met vuil, mestresten en onaangename geurtjes! Onze producten zorgen voor een grondige schoonmaak, terwijl ze veilig zijn voor je dieren en het milieu. Van stalvloerreinigers tot desinfecterende sprays voor voederbakken, wij hebben de juiste formules om jouw dieren te laten genieten van een hygiënische en comfortabele omgeving.

Sprankelende melkinstallaties, heerlijke melk

Jouw melkinstallaties verdienen de beste zorg en hygiëne, en daarvoor hebben wij een ruime keuze aan ontsmettingsmiddelen. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om bacteriën en ziektekiemen effectief te bestrijden, waardoor de kwaliteit van de melk gewaarborgd blijft. Onze reinigers zijn veilig voor gebruik op roestvrij staal en andere materialen die worden gebruikt in melkinstallaties, en zorgen voor een grondige reiniging en desinfectie. Geef jezelf en je klanten geruststelling met elke slok verse melk!

Vloerreinigers die de boel laten stralen

Onze vloerreinigers maken korte metten met vuil en vlekken op de vloeren van jouw boerderijgebouwen. Of je nu betonnen vloeren, tegels of andere oppervlakken hebt, onze producten zorgen voor een grondige reiniging zonder moeite. Ze laten geen residu achter en geven een frisse geur, waardoor jouw boerderijgebouwen er altijd netjes en verzorgd uitzien. Laat die vloeren maar stralen!

Hulpmiddelen die het werk lichter maken

Naast onze schoonmaakproducten bieden we ook een assortiment aan handige hulpmiddelen voor de agrarische sector. Van hogedrukreinigers tot stofzuigers en schrobmachines, we hebben de juiste apparatuur om jouw schoonmaakprocessen te vereenvoudigen en te versnellen. Onze hoogwaardige apparaten zijn duurzaam, efficiënt en gebruiksvriendelijk, zodat je kostbare tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer