Hulpdiensten & overheid

We begrijpen de nodige behoeften van hulpdiensten en overheidsinstellingen als het gaat om schoonmaak en hygiëne.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan productgroepen die speciaal zijn ontwikkeld om te voldoen aan de strenge eisen en normen van deze sector. Van desinfectiemiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen tot reinigingsapparatuur en -accessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om een veilige en schone omgeving te creëren. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Desinfectiemiddelen

Hygiëne en infectiepreventie zijn van cruciaal belang voor hulpdiensten en overheidsinstellingen. Wij bieden een breed scala aan desinfectiemiddelen die effectief zijn tegen bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Van desinfectiesprays en -doekjes tot oppervlaktereinigers en luchtverfrissers, onze producten helpen bij het creëren van een schone en veilige omgeving.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Veiligheid van het personeel staat voorop in de hulpdiensten en overheidssector. Wij bieden een assortiment aan hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, maskers, beschermende kleding en veiligheidsbrillen. Onze PBM zorgen voor optimale bescherming en comfort, zodat jouw medewerkers veilig hun werk kunnen uitvoeren.

Reinigingsapparatuur en -accessoires

Efficiënte en effectieve reiniging is essentieel in de hulpdiensten en overheidssector. Wij bieden een breed scala aan reinigingsapparatuur en -accessoires, zoals industriële stofzuigers, hogedrukreinigers, borstels en moppen. Met deze apparatuur en accessoires kunnen jouw medewerkers snel en grondig reinigen, zelfs in veeleisende omgevingen.

Speciale reinigingsmiddelen

Sommige situaties vragen om specifieke reinigingsmiddelen. Wij bieden speciale reinigingsproducten die zijn ontworpen voor specifieke toepassingen in de hulpdiensten en overheidssector. Denk bijvoorbeeld aan reinigingsmiddelen voor voertuigen, cellen, brandweeruitrusting of openbare ruimtes. Met deze gespecialiseerde producten zorg je voor een optimale reiniging en onderhoud van belangrijke apparatuur en ruimtes.

Veiligheidsuitrusting en signalisatie

Veiligheid en zichtbaarheid zijn van groot belang in de hulpdiensten en overheidssector. Wij bieden een assortiment aan veiligheidsuitrusting en signalisatieproducten, zoals waarschuwingsborden, veiligheidsvesten en barricadebanden. Hiermee zorg je voor een veilige werkomgeving en duidelijke signalering van gevaarlijke gebieden.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de uitdagingen en vereisten van de hulpdiensten en overheidsinstellingen. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen ben je verzekerd van een schone, veilige en georganiseerde werkomgeving.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer