Zwembaden & sauna’s

Dompel uzelf onder in een wereld van ontspanning en plezier met de groothandel die gespecialiseerd is in zwembaden en sauna's. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige zwembadproducten, sauna-accessoires en wellnessoplossingen die zorgen voor een ultieme spa-ervaring.

We bieden een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontworpen voor het schoonmaken en onderhouden van deze ontspanningsfaciliteiten. Van zwembadchemicaliën en reinigingsmiddelen tot accessoires voor waterbehandeling, wij hebben alles wat je nodig hebt om een schoon, veilig en gastvrij zwembad- en saunacomplex te creëren. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Zwembadchemicaliën

Een schone en goed onderhouden waterkwaliteit is van het grootste belang voor zwembaden. Wij bieden een breed assortiment zwembadchemicaliën, zoals chloor, pH-regelaars, algenbestrijdingsmiddelen en waterbalancers. Met deze producten kun je de waterbalans in evenwicht houden, bacteriën bestrijden en een kristalhelder zwembadwater behouden.

Reinigingsmiddelen

Om een hygiënische omgeving in zwembaden en sauna’s te garanderen, bieden wij een breed scala aan reinigingsmiddelen. Denk hierbij aan vloerreinigers, sanitairreinigers en oppervlaktereinigers. Deze producten verwijderen vuil, vet en bacteriën en zorgen voor een frisse en schone omgeving.

Waterbehandelingsaccessoires

Naast chemicaliën bieden we ook accessoires voor waterbehandeling, zoals filters, pompen en skimmers. Deze apparatuur helpt bij het verwijderen van vuildeeltjes en zorgt voor een goede circulatie en filtratie van het zwembadwater. Zo blijft het water schoon en helder.

Saunaproducten

Voor sauna’s bieden we speciale producten die zijn afgestemd op de unieke omstandigheden. Denk hierbij aan sauna- en infraroodreinigers, houtreinigers en saunageuren. Deze producten zorgen voor een grondige reiniging van de sauna en creëren een aangename en ontspannende sfeer.

Accessoires voor zwembadonderhoud

Om het onderhoud van zwembaden te vereenvoudigen, hebben we een scala aan handige accessoires. Hierbij kun je denken aan telescopische stelen, zwembadborstels, schepnetten en teststrips. Met deze accessoires kun je efficiënt en effectief het zwembadonderhoud uitvoeren.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de specifieke behoeften van zwembaden en sauna’s. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen kun je een hygiënische omgeving creëren, de waterkwaliteit optimaliseren en zorgen voor een ontspannen en gastvrije ervaring voor al jouw gasten.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer