Kantoren

Met ons diverse aanbod aan schoonmaak accessoires en supplies bieden we de ideale oplossingen om uw werkomgeving te optimaliseren. Vertrouw op onze betrouwbare levering en klantgerichte service voor een productieve en schone kantooromgeving.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat een schoon en fris kantoor essentieel is voor een productieve werkomgeving. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan productgroepen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de schoonmaakbehoeften van kantoren.

Van efficiënte reinigingsmiddelen en praktische schoonmaakaccessoires tot ergonomische apparatuur, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw kantoor schoon, georganiseerd en gastvrij te houden. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

All-purpose reinigingsmiddelen

Onze all-purpose reinigingsmiddelen zijn perfect geschikt voor het schoonmaken van diverse oppervlakken in kantoren, zoals bureaus, tafels, stoelen en kasten. Deze reinigingsmiddelen verwijderen effectief stof, vlekken en vingerafdrukken en laten een frisse geur achter.

Schoonmaakaccessoires

Een schoon kantoor vereist de juiste schoonmaakaccessoires. Wij bieden een breed scala aan accessoires, waaronder microvezeldoeken, sponzen, borstels en stofzuigerzakken. Deze accessoires maken het schoonmaken efficiënter en zorgen voor een grondige reiniging van alle oppervlakken.

Ergonomische schoonmaakapparatuur

Schoonmaken kan fysiek veeleisend zijn, vooral bij grote kantoorruimtes. Onze ergonomische schoonmaakapparatuur, zoals verstelbare moppen, telescopische stelen en ergonomische stofzuigers, zorgen ervoor dat schoonmaken minder belastend is voor jouw medewerkers. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en worden ergonomische klachten voorkomen.

Milieuvriendelijke schoonmaakproducten

Duurzaamheid is belangrijk, ook in kantoren. Daarom bieden wij een assortiment aan milieuvriendelijke schoonmaakproducten die voldoen aan de strengste milieunormen. Van ecologische reinigingsmiddelen tot recyclebare schoonmaakaccessoires, onze producten helpen jouw kantoor schoon te houden op een milieuvriendelijke manier.

Geurbeheersing

Een frisse geur in het kantoor draagt bij aan een prettige werkomgeving. Wij bieden geurbeheersingsproducten, zoals luchtverfrissers en geurverspreiders, die zorgen voor een aangename en gastvrije geur in kantoorruimtes en gemeenschappelijke ruimtes.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat een schoon kantoor bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van jouw medewerkers. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen zorg je ervoor dat jouw kantoor altijd fris en verzorgd is.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer