Schoonmaakbedrijven

Wij bedienen de schoonmaakbedrijvenbranche met een breed scala aan hoogwaardige schoonmaakartikelen, die voldoen aan de diverse schoonmaakuitdagingen waarmee zij te maken hebben.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen vind je alles wat jouw schoonmaakbedrijf nodig heeft om elke klus te klaren! Wij begrijpen de uitdagingen waar jij mee te maken hebt en daarom bieden wij een breed scala aan productgroepen die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van schoonmaakbedrijven te voldoen. Van krachtige reinigingsmiddelen tot professionele schoonmaakapparatuur, wij hebben alles in huis om jouw werk efficiënter en effectiever te maken. Ontdek ons assortiment en laat je verrassen door de kwaliteit en prestaties van onze producten.

Reinigingsmiddelen voor elk oppervlak

Onze groothandel biedt een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor verschillende oppervlakken. Of je nu te maken hebt met glas, hout, tegels of roestvrij staal, wij hebben de juiste reiniger voor elke klus. Van krachtige ontvetters tot streeploze glasreinigers en desinfecterende sprays, onze producten zorgen voor een grondige reiniging en een vlekkeloos resultaat.

Professionele schoonmaakapparatuur

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is in de schoonmaakbranche, daarom bieden wij een breed scala aan professionele schoonmaakapparatuur die jouw werk sneller en efficiënter maakt. Van krachtige stofzuigers en industriële veegmachines tot hogedrukreinigers en tapijtreinigers, onze apparatuur is ontworpen om zelfs de meest uitdagende schoonmaaktaken aan te kunnen. Met onze hoogwaardige machines bespaar je tijd en lever je indrukwekkende resultaten.

Duurzame en milieuvriendelijke producten

Wij hechten waarde aan het milieu en bieden daarom een selectie van duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Van biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen tot herbruikbare microvezeldoeken, wij streven ernaar om jouw schoonmaakactiviteiten zo ecologisch verantwoord mogelijk te maken. Met onze duurzame producten draag je bij aan een schonere toekomst zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Veiligheid boven alles

Veiligheid staat bij ons voorop, daarom hebben we een ruim aanbod aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor jou en je team. Van veiligheidshandschoenen en beschermende kleding tot ademhalingsmaskers en veiligheidsbrillen, wij zorgen ervoor dat jullie tijdens het werk goed beschermd zijn. Met onze hoogwaardige PBM kun je met een gerust hart aan de slag.

Complete schoonmaakoplossingen

Bij onze groothandel vind je niet alleen individuele producten, maar ook complete schoonmaakoplossingen. We bieden samengestelde pakketten en bundels die speciaal zijn ontworpen voor verschillende schoonmaaktaken en -behoeften. Of je nu een

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer