Campings

Van sanitairreinigers en zwembadonderhoud tot afvalbeheer en schoonmaakapparatuur, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw camping een gastvrije en schone omgeving te maken.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen ben je aan het juiste adres voor alles wat je nodig hebt om jouw camping brandschoon te houden! We begrijpen dat hygiëne en netheid van groot belang zijn in de campingbranche, daarom bieden wij een breed scala aan productgroepen die specifiek zijn ontworpen om aan de schoonmaakbehoeften van campings te voldoen. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Sanitairreinigers en -ontsmetters

Hygiëne in de sanitairgebouwen is essentieel voor het comfort en welzijn van jouw campinggasten. Onze groothandel biedt een breed scala aan sanitairreinigers en -ontsmetters die effectief zijn tegen bacteriën en geurtjes. Van toiletreinigers en ontkalkingsmiddelen tot vloerreinigers en handzeep, wij hebben de juiste producten om de sanitairfaciliteiten van jouw camping schoon, fris en gastvrij te houden.

Zwembad- en jacuzzi-onderhoud

Een schoon en goed onderhouden zwembad of jacuzzi is een belangrijke trekpleister voor gasten op jouw camping. Wij bieden een assortiment aan zwembad- en jacuzzi-onderhoudsproducten, waaronder chloor, pH-regelaars en algenbestrijdingsmiddelen. Met onze producten zorg je voor een kristalhelder zwembadwater en een optimale waterkwaliteit, zodat jouw gasten veilig en zorgeloos kunnen genieten van een verfrissende duik.

Afvalbeheer en recycling

Een efficiënt en hygiënisch afvalbeheer is van groot belang op een camping. Onze groothandel biedt diverse producten voor afvalbeheer, waaronder vuilniszakken, afvalcontainers en recyclingbakken. Met ons assortiment zorg je ervoor dat afval op een georganiseerde en milieuvriendelijke manier wordt verzameld en verwerkt, wat bijdraagt aan een schone en duurzame campingomgeving.

Schoonmaakapparatuur en -accessoires

Om de schoonmaaktaken op jouw camping efficiënt en snel te kunnen uitvoeren, bieden wij een scala aan schoonmaakapparatuur en -accessoires. Van bezems en stofzuigers tot hogedrukreinigers en veegmachines, wij hebben de juiste apparatuur om elke oppervlakte grondig schoon te maken. Daarnaast bieden we ook schoonmaakaccessoires zoals moppen, dweilen en emmers, waardoor jouw schoonmaakpersoneel altijd goed uitgerust is.

Outdoor reiniging en onderhoud

Naast het schoonmaken van gebouwen en faciliteiten is ook het onderhoud van de buitenruimtes van belang. Wij bieden producten voor outdoor reiniging en onderhoud, zoals terrasreinigers, alg- en mosbestrijders en oppervlaktereinigers. Hiermee houd je de paden, terrassen en buitenmeubilair van jouw camping in topconditie en creëer je een aantrekkelijke omgeving voor jouw gasten.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de unieke behoeften van campings. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen zorg je ervoor dat jouw camping schoon, gastvrij en aantrekkelijk is voor jouw gasten.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer