Horeca

Je kunt de hoge standaard en uitmuntende kwaliteit van jouw horecagelegenheid ook weerspiegeld zien in de netheid en hygiënische faciliteiten.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de uitdagingen waarmee de horecabranche te maken heeft als het gaat om schoonmaak en hygiëne. We bieden een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontwikkeld om aan de schoonmaakbehoeften van hotels, restaurants en cafés te voldoen.

Van professionele reinigingsmiddelen en vaatwasproducten tot wegwerpartikelen en hygiënische benodigdheden, wij hebben alles wat je nodig hebt om een schone, gastvrije en veilige omgeving te creëren. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Professionele reinigingsmiddelen

In de horecabranche is een grondige reiniging van cruciaal belang. We bieden een breed scala aan professionele reinigingsmiddelen, zoals allesreinigers, sanitairreinigers, vloerreinigers en keukenreinigers. Deze reinigingsmiddelen verwijderen effectief vuil, vet en bacteriën en zorgen voor een schone en frisse omgeving.

Vaatwasproducten

Voor hotels, restaurants en cafés waar dagelijks veel vaat wordt verwerkt, bieden wij vaatwasproducten van hoge kwaliteit. Onze producten omvatten vaatwasmiddelen, glansspoelmiddelen en ontkalkingsmiddelen. Ze zorgen voor een grondige reiniging en een streeploos resultaat, zodat jouw servies en glaswerk altijd stralend schoon zijn.

Wegwerpartikelen

Om aan de hygiënische normen te voldoen en tegelijkertijd efficiëntie te garanderen, bieden we een breed assortiment wegwerpartikelen. Denk hierbij aan servetten, wegwerpbekers, rietjes, placemats en tafelkleden. Deze producten zijn handig in gebruik, verminderen het risico op kruisbesmetting en vereenvoudigen het opruimproces.

Hygiënische benodigdheden

Voor een optimale hygiëne in de horeca hebben we diverse hygiënische benodigdheden beschikbaar. Dit omvat handzeep, desinfecterende middelen, handschoenen en dispensers. Deze producten dragen bij aan het waarborgen van een schone en gezonde omgeving voor zowel personeel als gasten.

Afvalbeheer

Een effectief afvalbeheer is essentieel in de horecabranche. We bieden een assortiment aan afvalbakken, vuilniszakken en afvalsorteersystemen. Hiermee kun je afval op een georganiseerde en hygiënische manier beheren, wat bijdraagt aan een nette en professionele uitstraling van jouw etablissement.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de unieke schoonmaakbehoeften van hotels, restaurants en cafés. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen kun je een schone en gastvrije omgeving creëren, voldoen aan de hygiënenormen en een positieve indruk achterlaten bij jouw gasten.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer