Food

We begrijpen dat voedselveiligheid een topprioriteit is in deze branche, daarom bieden wij een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van organisaties in de food sector.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen vind je alles wat jouw bedrijf in de food industrie nodig heeft om de hoogste normen van hygiëne en reinheid te handhaven! Van professionele reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen tot handschoenen en veiligheidsuitrusting, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf schoon, veilig en vlekkeloos te houden. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Reinigings- en desinfectiemiddelen

Voedselveiligheid begint met een grondige reiniging en desinfectie van jouw werkruimtes en apparatuur. Wij bieden een breed scala aan professionele reinigings- en desinfectiemiddelen die effectief zijn tegen bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Van oppervlaktereinigers en ontvetters tot desinfectiesprays en -doekjes, onze producten zorgen voor een hygiënische omgeving waarin voedsel veilig kan worden bereid en verwerkt.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Veiligheid van het personeel is van groot belang in de food industrie. Wij bieden een assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals handschoenen, schorten, haarnetjes en veiligheidsbrillen. Onze hoogwaardige PBM zorgen ervoor dat jouw medewerkers beschermd zijn tegen mogelijke risico’s en zorgen voor een veilige werkomgeving.

Hygiënische wegwerpartikelen

Het gebruik van hygiënische wegwerpartikelen is essentieel om kruisbesmetting te voorkomen. Wij bieden een scala aan producten zoals wegwerphandschoenen, schorten, haarnetjes en overschoenen. Deze wegwerpartikelen zijn hygiënisch, praktisch en zorgen ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de hoogste normen van voedselveiligheid.

Reinigingsapparatuur en -accessoires

Efficiënte reiniging is cruciaal in de food industrie. Wij bieden een breed assortiment aan reinigingsapparatuur en -accessoires, zoals hogedrukreinigers, stoomreinigers, borstels en sponzen. Met deze apparatuur en accessoires wordt het schoonmaken van vloeren, werkbladen en apparatuur een eenvoudige taak, waardoor jouw bedrijf snel en effectief kan opereren.

Geurbeheersing en luchtverfrissing

Een aangename geur in jouw bedrijf is belangrijk voor de algehele ervaring van jouw klanten. Wij bieden geurbeheersingsproducten en luchtverfrissers die speciaal zijn ontworpen voor de food industrie. Deze producten elimineren nare geuren en zorgen voor een frisse en gastvrije omgeving.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de uitdagingen en eisen van de food industrie. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen zorg je ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de strengste hygiënenormen en dat voedselveiligheid altijd gewaarborgd is.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer