Industrie

Met ons uitgebreide assortiment aan industriële producten en apparatuur bieden we de perfecte oplossingen voor uw productiebehoeften. Vertrouw op onze expertise en betrouwbare service om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wij bieden een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge normen en eisen van de industriële sector. Van krachtige reinigingsmiddelen en industriële ontvetters tot veiligheidsuitrusting en specialistische reinigingsapparatuur, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf schoon, veilig en efficiënt te houden. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Industriële reinigingsmiddelen

De industrie vereist krachtige reinigingsmiddelen die in staat zijn om hardnekkig vuil, vet en olie te verwijderen. Wij bieden een breed scala aan industriële reinigingsmiddelen die speciaal zijn geformuleerd voor diverse industriële toepassingen. Van ontvetters en industriële zeep tot corrosieremmers en roestverwijderaars, onze producten zorgen voor een grondige en effectieve reiniging van apparatuur, machines en oppervlakken.

Veiligheidsuitrusting en bescherming

Veiligheid staat voorop in de industrie. Wij bieden een assortiment aan veiligheidsuitrusting en beschermende kleding, zoals veiligheidsbrillen, gehoorbescherming, handschoenen en veiligheidsschoenen. Met onze hoogwaardige producten zorg je ervoor dat jouw medewerkers beschermd zijn tegen mogelijke risico’s en voldoen aan de veiligheidsvoorschriften.

Specialistische reinigingsapparatuur

De industrie vraagt om specialistische reinigingsapparatuur om grote oppervlakken, machines en installaties efficiënt schoon te maken. Wij bieden een breed scala aan industriële reinigingsapparatuur, zoals hogedrukreinigers, stoomreinigers, industriële stofzuigers en schrobmachines. Met deze apparatuur kunnen jouw medewerkers snel en grondig reinigen, waardoor productiviteit wordt verhoogd en downtime wordt verminderd.

Onderhoudsproducten en smeermiddelen

Naast reiniging is ook onderhoud van cruciaal belang in de industrie. Wij bieden een assortiment aan onderhoudsproducten en smeermiddelen die helpen bij het behoud en de langdurige werking van machines en apparatuur. Denk hierbij aan smeermiddelen, corrosiebeschermers, remmenreinigers en onderhoudssprays. Met deze producten zorg je voor een optimale werking en verleng je de levensduur van belangrijke industriële assets.

Milieuvriendelijke oplossingen

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de industrie. Wij bieden milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen die voldoen aan de strengste milieunormen. Van biologisch afbreekbare

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer