Automotive

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen zit je goed voor alle benodigdheden om jouw automotive bedrijf brandschoon te houden!

We begrijpen dat de automotive branche unieke schoonmaakuitdagingen met zich meebrengt, daarom bieden wij een breed scala aan productgroepen die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van organisaties in de automotive sector te voldoen. Van krachtige autoshampoos tot professionele interieurreinigers en hoogwaardige poetsdoeken, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw voertuigen te laten stralen. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en prestaties van onze producten.

Autowas- en poetsproducten

Geef jouw voertuigen een onberispelijke glans met onze autowas- en poetsproducten. Van krachtige autoshampoos die moeiteloos vuil en vet verwijderen tot hoogwaardige waxen en polijstmiddelen die zorgen voor een langdurige bescherming en een prachtige glans. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om aan de eisen van de automotive sector te voldoen en laten jouw auto’s, vrachtwagens en motorfietsen er als nieuw uitzien.

Interieurreiniging

Een schoon en fris interieur is essentieel voor een prettige rijervaring. Onze groothandel biedt een breed scala aan interieurreinigingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de automotive branche. Van interieurreinigers voor bekleding en dashboard tot luchtverfrissers en glasreinigers, wij hebben de juiste producten om elk oppervlak schoon en fris te houden. Laat jouw klanten genieten van een comfortabele en schone rit in een vlekkeloos interieur.

Poetsdoeken en accessoires

Voor de perfecte afwerking en het streeploos reinigen van voertuigen bieden wij een selectie van hoogwaardige poetsdoeken en accessoires. Van microvezeldoeken die zacht en pluisvrij zijn tot speciale applicators en borstels, wij hebben alles wat je nodig hebt om professionele resultaten te behalen. Onze poetsdoeken en accessoires zijn duurzaam en kunnen herhaaldelijk worden gebruikt, waardoor ze een onmisbaar onderdeel zijn van jouw automotive schoonmaakroutine.

Velgenreinigers en bandenverzorging

Velgen en banden geven een voertuig karakter, maar ze zijn ook gevoelig voor vuil en remstof. Onze groothandel biedt een assortiment aan velgenreinigers die speciaal zijn ontworpen om hardnekkig vuil en remstof te verwijderen, terwijl de lak en afwerking van de velgen worden beschermd. Daarnaast hebben we ook bandenverzorgingsproducten die zorgen voor een diepe glans en bescherming tegen weersinvloeden. Laat jouw voertuigen opvallen met sprankelende velgen en glanzende banden.

Ruitenreinigers en ontwasemers

Helder zicht is van essentieel belang voor de veiligheid op de weg. Onze groothandel biedt een scala aan ruitenreinigers en ontwasemers die effectief vuil, vet en aanslag verwijderen, waardoor jouw autoruiten altijd schoon en helder blijven. Met onze hoogwaardige producten geniet je van een helder zicht en verhoog je de veiligheid van jouw voertuigen.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de specifieke behoeften van organisaties in de automotive branche. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen zorg je ervoor dat jouw voertuigen in topconditie blijven en een blijvende indruk achterlaten op jouw klanten.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer