Scholen

Met ons brede assortiment aan schoonmaakmiddelen en technologische oplossingen bieden we de perfecte hulpmiddelen voor een schoon resultaat.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat scholen een schone en hygiënische omgeving nodig hebben om een veilige leeromgeving te creëren. Wij bieden een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontworpen voor schoonmaaktoepassingen in scholen.

Van desinfectiemiddelen en reinigingsmiddelen tot praktische schoonmaakaccessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om de gezondheid en veiligheid van jouw leerlingen en medewerkers te waarborgen. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Desinfectiemiddelen

In scholen is het belangrijk om regelmatig te desinfecteren om de verspreiding van ziektekiemen en virussen tegen te gaan. Wij bieden desinfectiemiddelen die effectief zijn tegen bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Van desinfectiesprays en handdesinfectiemiddelen tot oppervlaktereinigers, onze producten helpen bij het creëren van een schone en hygiënische leeromgeving.

Reinigingsmiddelen voor specifieke oppervlakken

Scholen hebben verschillende oppervlakken die specifieke reiniging nodig hebben. Wij bieden een breed scala aan reinigingsmiddelen voor specifieke toepassingen, zoals whiteboardreinigers, glasreinigers, vloerreinigers en meubelreinigers. Met deze producten zorg je voor een grondige en effectieve reiniging van diverse oppervlakken in de school.

Schoonmaakaccessoires voor klaslokalen

Om klaslokalen schoon en georganiseerd te houden, bieden wij praktische schoonmaakaccessoires. Denk aan microvezeldoeken, stofzuigers, bezems en afvalbakken. Deze accessoires maken het schoonmaken efficiënter en zorgen voor een frisse en opgeruimde leeromgeving.

Handhygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Handhygiëne is van groot belang in scholen. Wij bieden handdesinfectiemiddelen en zeepdispensers om een goede handhygiëne te stimuleren. Daarnaast leveren wij ook persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), zoals handschoenen en mondmaskers, om de veiligheid van leerlingen en medewerkers te waarborgen.

Milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in scholen. Daarom bieden wij milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen die voldoen aan de strengste milieunormen. Van ecologische reinigingsmiddelen tot herbruikbare schoonmaakaccessoires, onze producten helpen scholen om schoon te maken op een milieuvriendelijke en verantwoorde manier.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat de gezondheid en veiligheid van leerlingen en medewerkers jouw prioriteit zijn. Metonze hoogwaardige producten en oplossingen zorg je ervoor dat jouw school schoon, hygiënisch en uitnodigend is voor iedereen.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer