Zorg

Verbeter de zorg met hoogwaardige oplossingen van onze groothandel, waarin uw patiënten centraal staan. Ontdek een uitgebreid assortiment aan medische apparatuur, benodigdheden en innovatieve technologieën die zorgverleners ondersteunen bij het leveren van optimale zorg.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat hygiëne en schoonmaak van cruciaal belang zijn in de zorgsector. Wij bieden een breed scala aan productgroepen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van particuliere zorginstellingen en medische zorgfaciliteiten.

Van desinfectiemiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen tot praktische schoonmaakaccessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om een veilige, schone en gezonde omgeving te creëren. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Desinfectiemiddelen

Hygiëne is van het grootste belang in de zorgsector. Daarom bieden wij een breed scala aan desinfectiemiddelen die effectief zijn tegen bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Deze desinfectiemiddelen kunnen worden gebruikt op oppervlakken, apparatuur en andere veelvoorkomende contactpunten om een hygiënische omgeving te waarborgen.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de medische zorg is het belangrijk om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken. Wij bieden een assortiment aan hoogwaardige wegwerphandschoenen, mondmaskers, schorten en beschermende brillen. Deze beschermingsmiddelen zorgen voor de veiligheid van zorgverleners en patiënten tijdens de verzorging en behandeling.

Incontinentieproducten

Particuliere zorginstellingen hebben vaak te maken met incontinentieproblemen. Wij bieden een scala aan incontinentieproducten, zoals absorberende luiers, onderleggers en incontinentiebroekjes. Deze producten bieden comfort en bescherming voor patiënten en vergemakkelijken het schoonmaakproces.

Schoonmaakaccessoires

Voor een grondige en efficiënte schoonmaak in zorginstellingen hebben we een breed assortiment aan schoonmaakaccessoires. Denk hierbij aan microvezeldoeken, moppen, reinigingskarren en afvalbakken. Deze accessoires helpen bij het verwijderen van vuil en zorgen voor een schone en ordelijke omgeving.

Medische hulpmiddelen reiniging

Medische apparatuur en hulpmiddelen moeten regelmatig worden gereinigd om de veiligheid en effectiviteit te waarborgen. Wij bieden speciale reinigingsmiddelen en desinfectiemiddelen die geschikt zijn voor het reinigen van medische hulpmiddelen, zoals stethoscopen, bloeddrukmeters en thermometers. Zo kun je ervoor zorgen dat alle medische apparatuur schoon en veilig is voor gebruik.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we de unieke schoonmaakbehoeften van particuliere zorginstellingen en medische zorgfaciliteiten. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen kun je een hygiënische omgeving creëren, de veiligheid waarborgen en zorgen voor een optimale zorgervaring voor zowel zorgverleners als patiënten.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer