Inwassers en inwashoezen

Inwassers en hoezen voor het poetsen en reinigen van vensters en ramen.

Het juiste materiaal is essentieel om goed aan uw schoonmaakklus te beginnen. Daarom hebben wij een flink aanbod van inwashoezen en inwassers verkrijgbaar in verschillende merken, maten en modellen. Producten die jouw glaswas taak tot een succes maken. Laat ons je meenemen in onze informele wereld van inwassers en inwashoezen en ontdek de geweldige mogelijkheden die onze producten bieden!

Inwashoezen

Voor een grondige en streeploze reiniging van ramen en andere gladde oppervlakken bieden wij inwashoezen van hoge kwaliteit. Onze inwashoezen zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal dat vuil en vet effectief opneemt. Met onze inwashoezen kun je gemakkelijk en snel grote oppervlakken schoonmaken, waardoor je ramen weer stralend schoon worden.

Inwassers

Om je inwashoezen optimaal te gebruiken, hebben we een selectie van inwassers die perfect aansluiten op de inwashoezen. Onze inwassers zijn ergonomisch ontworpen en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het schoonmaakmiddel op de oppervlakken. Met onze inwassers kun je moeiteloos vuil en vlekken verwijderen en een professioneel resultaat behalen.

Wasverdelers

Voor het nog efficiënter verdelen van je schoonmaakmiddel bieden wij wasverdelers aan. Onze wasverdelers zijn ontworpen om het schoonmaakmiddel gelijkmatig over de inwashoezen te verdelen, zodat je optimaal gebruik maakt van de reinigingskracht. Met onze wasverdelers kun je snel en eenvoudig je inwassers voorbereiden voor een grondige reiniging.

Was- en inwashoezen

Naast losse inwashoezen bieden wij ook complete sets aan, bestaande uit was- en inwashoezen. Deze sets zijn perfect voor een complete reiniging van ramen en andere gladde oppervlakken. Met onze hoogwaardige was- en inwashoezen kun je moeiteloos en snel grote oppervlakken schoonmaken en een vlekkeloos resultaat bereiken.

Bij ons vind je de beste inwassers en inwashoezen voor al je schoonmaakbehoeften. Onze producten zijn van topkwaliteit en zorgen voor een moeiteloze en effectieve reiniging. Ontdek ons assortiment en maak jouw inwassingstaak een fluitje van een cent met onze geweldige producten!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer