Werkwagens en rolemmers

Voor welk werkwagen of rolemmer kies jij?

Wij zijn jouw partner in het leveren van hoogwaardige en praktische oplossingen voor al je schoonmaak behoeften. Of je nu een professionele schoonmaker bent of verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van een groot gebouw, onze werkwagens en rolemmers zorgen voor efficiëntie en gemak bij elke klus.

Werkwagens

Onze werkwagens zijn ontworpen om je schoonmaakactiviteiten te vereenvoudigen en te optimaliseren. Met hun ruime opbergmogelijkheden en functionele indeling kun je al je benodigde schoonmaakmaterialen en -gereedschappen handig organiseren. Van emmers en moppen tot borstels en sprays, onze werkwagens bieden voldoende ruimte om alles binnen handbereik te hebben. Bovendien zijn onze werkwagens uitgerust met stevige wielen en ergonomische handgrepen, zodat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen en manoeuvreren, zelfs op oneffen oppervlakken. Met onze werkwagens ben je altijd goed uitgerust voor elke schoonmaaktaak.

Rolemmers

Onze rolemmers zijn de ideale metgezel voor je werkwagen en maken het efficiënter en gemakkelijker om vloeren te reinigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften. Onze rolemmers zijn voorzien van handige functies zoals een geïntegreerde pers en handgrepen voor gemakkelijk transport. Hiermee kun je eenvoudig overtollig water uit je mop wringen en optimale vochtigheid behouden voor een grondige reiniging. Met onze rolemmers wordt het reinigen van vloeren een moeiteloze taak.

Accessoires en toebehoren

Naast werkwagens en rolemmers bieden we ook een breed scala aan accessoires en toebehoren die je schoonmaakroutine verder verbeteren. Denk hierbij aan speciale houders voor flessen en spuitbussen, opbergrekken voor borstels en andere gereedschappen, en zelfs afvalzakhouders om je werkwagen netjes en georganiseerd te houden. Alles wat je nodig hebt om efficiënt en effectief te werken, vind je bij ons.

Bij ons staan kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak voorop. We streven ernaar om je de beste werkwagens, rolemmers en schoonmaak accessoires aan te bieden, zodat je jouw schoonmaaktaken met vertrouwen kunt uitvoeren. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van onze werkwagens en rolemmers. Laat ons je helpen om elke schoonmaakklus eenvoudig en effectief te klaren!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer