Pads en schuurschijven

Pads, vloerpads, twister pads, padhouders en schuurschijven.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan pads en schuurschijven die je helpen bij al je schoonmaak- en onderhoudstaken. Of je nu hardnekkige vlekken wilt verwijderen, oppervlakken wilt polijsten of gewoon je vloeren wilt laten stralen, wij hebben de perfecte oplossingen voor jou. Laat ons je meenemen in onze informele wereld van pads en schuurschijven en ontdek hoe je elke schoonmaakuitdaging met gemak aangaat!

Het type pads dat we verkopen:

  • Handpads
  • Padhouders
  • Pads doodlebug
  • Schuurschijven
  • Speciale pads
  • Twister pads
  • Vloerpads

Handpads

Onze handpads zijn ideaal voor kleinere oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken. Met hun compacte formaat en veelzijdigheid kun je gemakkelijk vlekken verwijderen, oppervlakken reinigen en polijsten. Of je nu een professional bent of gewoon je huis wilt schoonmaken, onze handpads bieden de perfecte grip en prestatie om elke klus te klaren.

Padhouders

Onze padhouders zijn speciaal ontworpen om je pads stevig op hun plaats te houden tijdens het schoonmaken. Met hun duurzame constructie en gebruiksvriendelijk ontwerp kun je moeiteloos pads bevestigen en verwijderen. Of je nu met de hand werkt of ze aan een machine bevestigt, onze padhouders zorgen voor een optimale controle en efficiëntie.

Schuurschijven

Voor de zwaardere schoonmaakklussen bieden wij een breed assortiment aan schuurschijven. Onze schuurschijven zijn ontworpen om hardnekkig vuil en vlekken te verwijderen van verschillende oppervlakken. Met hun krachtige schuurkorrels en duurzame constructie bieden ze maximale prestaties en een langere levensduur.

Twister pads

Als je op zoek bent naar een revolutionaire manier om vloeren te reinigen en te polijsten, zijn onze twister pads de perfecte keuze. Deze innovatieve pads maken gebruik van een unieke technologie om zonder chemicaliën en met minder water schitterende resultaten te behalen. Met hun duurzaamheid en effectiviteit veranderen onze twister pads de manier waarop je vloeren onderhoudt.

Vloerpads

Onze vloerpads zijn ontworpen voor intensief gebruik en bieden optimale reinigings- en polijstprestaties. Of je nu werkt met marmer, hout, beton of andere vloeroppervlakken, wij hebben de juiste vloerpads voor elke toepassing. Met hun hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen zorgen onze vloerpads voor een moeiteloze en professionele schoonmaakervaring.

Bij ons vind je de beste handpads, padhouders, schuurschijven, twister pads en vloerpads die je nodig hebt om elke schoonmaakuitdaging aan te pakken. Onze producten zijn van topkwaliteit en garanderen optimale prestaties en duurzaamheid. Ontdek ons assortiment en maak schoonmaken en

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer