Vloerwissers en wisdoekhouders

Wissers voor elk vloeroppervlak zit ook in ons assortiment. Wist je dat?

Welkom bij ons assortiment van vloerwissers en wisdoekhouders, waar we je de beste tools bieden om je vloeren glanzend schoon te houden. Of je nu een professional bent in de schoonmaakbranche of gewoon je huis wilt opruimen, we hebben de perfecte oplossingen om je te helpen bij elke schoonmaak uitdaging. Laat ons je meenemen op een informele reis door ons assortiment en ontdek de veelzijdigheid van onze vloerwissers en wisdoekhouders!

Vloerwissers

Onze vloerwissers zijn speciaal ontworpen om je vloeren moeiteloos te reinigen en een professioneel resultaat te behalen. Met hun stevige constructie en hoogwaardige materialen zijn onze vloerwissers duurzaam en betrouwbaar. Of je nu een grote commerciële ruimte of een huiselijke omgeving schoonmaakt, onze vloerwissers zorgen voor efficiënte en grondige reiniging. Met hun ergonomische handgrepen en gemakkelijk te vervangen moppen of pads bieden ze het comfort en de functionaliteit die je nodig hebt voor een vlekkeloze vloer.

Wisdoekhouders

Onze wisdoekhouders zijn de perfecte metgezellen voor vloerwissers en maken het gemakkelijk om vloeren te reinigen met doeken van hoge kwaliteit. Ze zijn ontworpen met handige bevestigingssystemen om de doeken stevig op hun plaats te houden tijdens het schoonmaken. Met hun slimme ontwerp en duurzame constructie kun je vertrouwen op onze wisdoekhouders voor een efficiënte en effectieve reiniging. Of je nu droge doeken gebruikt voor het opvegen van stof of vochtige doeken voor het reinigen van vlekken, onze wisdoekhouders zorgen voor een probleemloze schoonmaakervaring.

Bij ons vind je hoogwaardige vloerwissers en wisdoekhouders die je helpen bij het behouden van schone en prachtige vloeren. We streven ernaar om je de beste kwaliteit en functionaliteit te bieden, zodat je met gemak elke schoonmaakuitdaging kunt aanpakken. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kracht en efficiëntie van onze vloerwissers en wisdoekhouders. Maak van vloerreiniging een eenvoudige en bevredigende taak met onze geweldige tools!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer