Schrapers en stekers

Alles om plakkende materialen en vuil los te steken of te schrapen. Voor glas en vloer hebben wij elke schraper.

Schrapers en stekers die je helpen bij het verwijderen van vuil, verfresten en stickers, zowel op vloeren als op glazen oppervlakken. Of je nu een professionele schilder bent, een doe-het-zelver of gewoon een handige harry, wij hebben de perfecte gereedschappen om je te helpen bij elke schraapklus. Laat ons je meenemen in onze informele wereld van schrapers en stekers en ontdek hoe je elke oppervlakte in een handomdraai schoonmaakt!

Krabmessen


Onze krabmessen zijn de ultieme gereedschappen voor het verwijderen van hardnekkig vuil, verfresten en stickers. Met hun scherpe messen en stevige handgrepen kun je moeiteloos grondig schrapen zonder veel kracht te hoeven zetten. Of je nu een oude verflaag wilt verwijderen of een sticker van een raam wilt halen, onze krabmessen zorgen voor een vlotte en efficiënte klus.

Schrapers

Onze schrapers zijn perfect voor het schoonmaken van vloeren en andere harde oppervlakken. Met hun duurzame bladen en ergonomische handvatten kun je gemakkelijk hardnekkig vuil, vet en plakkerige resten verwijderen. Of je nu een houten vloer wilt reinigen of een tegelvloer wilt ontdoen van vastzittend vuil, onze schrapers bieden de juiste balans tussen kracht en precisie.

Vloerstekers

Voor het efficiënt reinigen van vloeren hebben wij de perfecte vloerstekers. Onze vloerstekers zijn ontworpen met duurzame borstels en stevige stelen, zodat je snel en effectief vuil en stof kunt opvegen. Of je nu een gladde vloer hebt of een ruwere ondergrond, onze vloerstekers zorgen voor een grondige reiniging zonder strepen achter te laten.

Glasschrapers

Voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, verfresten of stickers op glazen oppervlakken bieden wij glasschrapers van topkwaliteit. Met hun scherpe messen en handige houders kun je veilig en gemakkelijk ongewenste materialen van je ramen, spiegels of glazen deuren verwijderen. Onze glasschrapers zorgen voor een streeploze en glanzende afwerking.

Bij ons vind je de beste krab messen, schrapers, vloerstekers en glasschrapers die je nodig hebt om elke schraap klus tot een succes te maken. Onze gereedschappen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar. Ontdek ons assortiment en maak schoonmaken en schrapen een fluitje van een cent met onze geweldige producten!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer