Glasbewassing

Alles om glas streeploos schoon te maken, van inwassers tot complete systemen.

Het adres voor alles wat te maken heeft met glasbewassing. Of je nu een professionele glazenwasser bent of gewoon je eigen ramen wilt laten stralen, wij hebben een breed assortiment aan producten die jouw glasbewassing tot een succes maken. Laat ons je meenemen in de wereld van glasbewassing en ontdek de hoe schoon glas kan zijn.

Inwassers

Voor het grondig reinigen van ramen en glasoppervlakken hebben wij inwassers in verschillende maten en materialen. Onze inwassers zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het schoonmaakmiddel en een efficiënte reiniging. Met onze inwassers kun je snel en gemakkelijk vuil en vlekken verwijderen, waardoor je ramen weer stralend schoon worden.

Wissers

Om streeploos resultaat te bereiken, bieden wij een breed scala aan wissers. Onze wissers zijn ontworpen om snel en effectief water en reinigingsmiddelen van glasoppervlakken te verwijderen. Of je nu ramen, spiegels of andere glazen oppervlakken wilt reinigen, onze wissers zorgen voor een vlekkeloos resultaat. Maak jouw glasbewassing compleet met onze hoogwaardige wissers!

Rubbers

Voor optimale prestaties van je wissers bieden wij vervangende rubbers van topkwaliteit. Onze rubbers zijn duurzaam en zorgen voor een soepele en streeploze beweging tijdens het reinigen. Met onze rubbers ben je verzekerd van een langdurige en efficiënte werking van je wissers. Vergeet niet regelmatig je rubbers te vervangen voor het beste resultaat!

Sponzen

Voor het grondig reinigen en scrubben van hardnekkig vuil bieden wij sponzen van hoge kwaliteit. Onze sponzen zijn geschikt voor verschillende oppervlakken en zorgen voor een effectieve verwijdering van vuil en vlekken. Met onze sponzen kun je moeiteloos zelfs de lastigste plekken bereiken en je glasoppervlakken weer laten stralen.

Stelen

Om comfortabel en veilig te kunnen werken bieden wij een assortiment aan stelen voor je glasbewassing gereedschap. Onze stelen zijn lichtgewicht, ergonomisch ontworpen en bieden een goede grip tijdens het werken. Of je nu ramen op hoogte wilt bereiken of gewoon wat extra lengte nodig hebt, onze stelen helpen je om elke klus te klaren.

Schoon glas

Bij ons vind je alle benodigdheden voor een succesvolle glasbewassing. Onze inwassers, wissers, rubbers, sponzen en stelen zijn van topkwaliteit en zorgen voor een stralend resultaat. Ontdek ons assortiment en maak jouw glasbewassing moeiteloos en effectief met onze geweldige producten!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer