Emmers

Wij bieden een breed assortiment aan kleurrijke en gevarieerde emmers, dweilemmers, dweilemmers en accessoires.

Emmers in alle soorten en maten

Wij bieden een breed assortiment emmers voor al uw schoonmaak behoeften. Of je nu op zoek bent naar een standaard emmer, een dweil emmer met wringer, of een dweil emmer met aparte compartimenten, wij hebben de perfecte emmer voor jou. Geen geëmmer, dat scheelt.

De emmer voor elke schoonmaakroutine

Onze emmers zijn er in verschillende kleuren, vormen en maten, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je schoonmaakroutine past. Met duurzame materialen en stevige handvatten zijn onze emmers gebouwd om lang mee te gaan en om u te helpen uw schoonmaakklus efficiënter uit te voeren.

Specifieke wensen voor o.a. industrie, food en kantoren

Onze emmers worden gebruikt in verschillende industrieën waar schoonmaken essentieel is. Of het nu gaat om schoonmaakbedrijven, hotels, restaurants, scholen, ziekenhuizen of kantoren, onze emmers bieden de functionaliteit en duurzaamheid die nodig zijn om aan de behoeften van deze industrieën te voldoen. Ons brede assortiment voldoet aan de specifieke eisen van elke branche en helpt professionals efficiënt en hygiënisch schoon te maken.

Emmers en alles waarbij hoort, wij leveren het

Naast emmers biedt Abeco Holland ook een breed assortiment aan schoonmaakmaterialen om aan uw emmer behoeften te voldoen. Van dweilen en lappen tot bezems en borstels, we hebben alles wat je nodig hebt om schoon te maken. Onze hoogwaardige producten zorgen voor optimale reinigingsprestaties en duurzaamheid. Bij Abeco Holland kunt u vertrouwen op een complete oplossing voor al uw schoonmaak behoeften, van emmers tot aanvullende materialen. 

Zie je door de emmers het bos niet meer?

Met deskundig advies en gratis demonstraties helpen we je graag bij het kiezen van het juiste materiaal voor jouw schoonmaakklus.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer