Ladders en trappen

Voor menig schoonmaak klus is een trap of ladder vanzelfsprekend.

Bij ladders en trappen staat veiligheid vanzelfsprekend voorop. Daarom hebben wij alleen materiaal van hoge kwaliteit. Op die manier kunt u met een gerust gevoel al uw klussen op hoogte uitvoeren door ons assortiment aan producten die jouw werk een stuk gemakkelijker maken. Laat ons je meenemen in onze informele wereld van ladders en trappen en ontdek de geweldige mogelijkheden die onze producten bieden!

Kleine trappen

Voor klusjes op hoogte waarbij je geen volledige ladder nodig hebt, bieden wij een assortiment aan kleine trappen. Onze kleine trappen zijn compact, lichtgewicht en gemakkelijk op te bergen. Of je nu iets wilt pakken uit een hoge kast of een lamp wilt vervangen, onze kleine trappen bieden de stabiliteit en veiligheid die je nodig hebt.

Glazenwassersladders en trappen

Voor professionele glazenwassers hebben we speciale ladders en trappen die perfect zijn voor het werken op hoogte. Onze glazenwas ladders en trappen zijn stevig, duurzaam en bieden een veilige werkplek. Met de juiste hoogte en functionaliteit kun je gemakkelijk ramen en glazen oppervlakken bereiken en ze moeiteloos laten stralen.

Veiligheid boven alles

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze ladders en trappen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn ontworpen met het oog op stabiliteit en betrouwbaarheid. Of je nu op hoogte werkt of gewoon thuis klusjes doet, onze producten zorgen voor een stevige basis en een veilige werkomgeving.

Duurzaamheid en kwaliteit

Wij begrijpen het belang van duurzaamheid en kwaliteit. Daarom bieden wij ladders en trappen aan die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die lang meegaan. Onze producten zijn bestand tegen slijtage en garanderen een langdurige prestatie, zodat je er keer op keer op kunt vertrouwen.

Bij ons vind je de perfecte ladders en trappen voor al je klussen op hoogte. Of je nu een kleine trap nodig hebt voor dagelijkse klusjes of een professionele ladder voor glazenwassen, wij hebben het allemaal. Ontdek ons assortiment en werk veilig en efficiënt met onze geweldige producten!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer