Facial tissues

Facial tissues zijn een perfecte aanvulling voor uw bedrijf of thuissituatie. Onze facial tissues zijn van zachte kwaliteit om irritatie van de huid te voorkomen. De tissues zijn door hun absorberende vermogen en hun eenmalige gebruik erg hygienisch. Ondanks hun naam zijn ze niet alleen voor het gezicht of neus te gebruiken. U kunt de tissues natuurlijk op ontelbare manieren gebruiken zoals het oppervlakkig reinigen van oppervlakken of het drogen van uw handen. Abeco Holland heeft ook dispensers voor de facial tissues beschikbaar. Vraag naar alle mogelijkheden!

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


In ons assortiment zit o.a.:

  Deskundig advies op maat

  U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

  Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

  Abeco Holland
  Stevinweg 1
  7741 KT Coevorden

  0524 51 36 36

  Krijg een indruk van onze diensten: