Handdoekrol

Praktisch en hygiënisch, kies voor de mini, midi of maxirol.

Handdoekrollen zorgen voor een praktische en hygiënische oplossing in elke omgeving. Als groothandel begrijpen we dat handdoekrollen van hoogwaardige kwaliteit essentieel zijn voor een goede handhygiëne. Daarom hebben we een divers aanbod samengesteld, zodat je de handdoekrollen kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften passen.

Handdoekrollen voor elke ruimte

Onze handdoekrollen zijn ontworpen om efficiënt en effectief te zijn. Ze zijn ideaal voor gebruik in openbare ruimtes, kantoren, restaurants, hotels, en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar handdoekrollen voor drukbezochte locaties of voor dagelijks gebruik thuis, we hebben de juiste opties beschikbaar.

We bieden verschillende types handdoekrollen aan, waaronder intergevouwen handdoekrollen en centerfeed handdoekrollen. Intergevouwen handdoekrollen zijn compact en gemakkelijk uit te nemen, terwijl centerfeed handdoekrollen een continue toevoer van handdoeken bieden. Op die manier kun je kiezen wat het beste past bij jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Voor kleine en grote ruimtes

Daarnaast hebben we handdoekrollen in verschillende soorten en maten. Van mini-handdoekrollen voor kleine ruimtes tot jumbo-handdoekrollen voor intensief gebruik, we hebben diverse opties beschikbaar. Hierdoor kun je de juiste hoeveelheid handdoeken hebben zonder constant bij te hoeven vullen.

Onze handdoekrollen zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat zacht aanvoelt en tegelijkertijd sterk en absorberend is. Ze bieden een efficiënte manier om de handen te drogen en dragen bij aan een goede handhygiëne. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk, omdat we streven naar duurzaamheid en het gebruik van gerecyclede materialen.

Scheur waar nodig

Met onze handdoekrollen zorg je voor een schone en hygiënische omgeving. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en helpen verspilling te voorkomen, omdat je precies de juiste hoeveelheid handdoek kunt afscheuren. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.

Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf runt, wij hebben de handdoekrollen die aan jouw behoeften voldoen. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bestel vandaag nog jouw handdoekrollen en geniet van een optimale handhygiëne en gebruiksgemak in elke situatie.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer