Keuken

Keukenrollen, handig, makkelijk en altijd binnen handbereik.

Voor sterke, veelzijdige keukenrollen van uitstekende kwaliteit is Abeco Holland de ideale groothandel voor u. Neem gerust contact met ons op voor alle toepassingen en mogelijkheden.

Bij ons vind je een ruime selectie aan keukenpapier, de onmisbare hulp in elke keuken. We begrijpen dat efficiëntie en gemak essentieel zijn in drukke keukens, en daarom hebben we een verscheidenheid aan keukenrollen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Keukenrollen

Onze keukenrollen zijn speciaal ontworpen om het schoonmaken en opruimen in de keuken te vergemakkelijken. Ze bieden absorptievermogen en stevigheid, waardoor ze ideaal zijn voor het opvegen van morsingen, het afnemen van oppervlakken en het drogen van handen. Of je nu een professionele chef-kok bent, een drukke horecagelegenheid runt of gewoon thuis kookt, ons keukenpapier staat altijd voor je klaar.

We bieden verschillende soorten keukenrollen aan om aan verschillende behoeften te voldoen. Onze standaard keukenrollen zijn duurzaam en absorberend, waardoor ze perfect zijn voor dagelijkse schoonmaaktaken. Ze zijn sterk genoeg om zelfs de meest hardnekkige vlekken aan te pakken en kunnen worden gebruikt voor zowel natte als droge toepassingen.

Zacht voor elk moment

Daarnaast hebben we ook extra zachte keukenrollen in ons assortiment. Deze zijn perfect voor gevoelige taken waarbij zachtheid en delicatesse vereist zijn, zoals het afvegen van kwetsbare oppervlakken of het drogen van handen. Met hun zachte textuur bieden ze een aangename ervaring zonder de kwaliteit en absorptievermogen op te offeren.

Onze keukenrollen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingshoeveelheden, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Of je nu een compacte rol wilt voor gebruik in een kleine keuken of een grotere verpakking voor intensief gebruik, we hebben altijd de juiste oplossing voor jou.

Schone keuken en handen

Met ons keukenpapier hoef je je nooit zorgen te maken over het schoonhouden van jouw keuken. Het is handig, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast is ons keukenpapier gemaakt van hoogwaardige materialen die sterk en absorberend zijn, waardoor ze lang meegaan en geld besparen.

Bestel vandaag nog jouw keukenrollen bij ons en ontdek de vele voordelen die ze bieden. Of je nu een professionele keuken hebt of gewoon thuis kookt, met ons keukenpapier ben je verzekerd van een hygiënische en schone omgeving. Vertrouw op ons voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak in elke rol die je nodig hebt.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer