Dispensers

Dispensers, een verzamelterm voor het beheer van hygiënische producten.

Bij ons vind je een breed assortiment aan dispensers, ontworpen om hygiëne en gemak te bieden in verschillende omgevingen. Als groothandel begrijpen we dat de juiste dispensers essentieel zijn voor een goede sanitaire voorziening. Daarom hebben we een selectie gemaakt van hoogwaardige producten die voldoen aan de behoeften van jouw bedrijf.

Type dispensers:

  • Handdoekautomaten
  • Sanitaire afvalbakken
  • Toiletrolhouders
  • Zeepautomaten

Handdoekautomaten

Onze handdoekautomaten zijn ideaal voor professionele en drukbezochte sanitaire ruimtes. Ze zorgen voor een efficiënte en gecontroleerde uitgifte van handdoeken, waardoor verspilling wordt verminderd. Met verschillende modellen en capaciteiten vind je bij ons de handdoekautomaat die perfect past bij jouw specifieke behoeften.

Sanitaire bakken

Voor een opgeruimde en hygiënische omgeving bieden we sanitaire afvalbakken aan. Deze afvalbakken zijn speciaal ontworpen voor gebruik in sanitaire ruimtes en zorgen ervoor dat afval netjes en discreet kan worden weggegooid. Met verschillende formaten en stijlen kun je de afvalbak kiezen die het beste past bij de grootte en uitstraling van jouw faciliteit.

Toiletrolhouders

Onze toiletrolhouders zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zorgen voor een gemakkelijke toegang tot toiletpapier en bieden een hygiënische oplossing voor het bewaren van rollen. Of je nu kiest voor een traditionele houder of een dispenser met meerdere rollen, we hebben diverse opties beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen.

Zeepautomaten

Hygiëne is van groot belang en daarom bieden we ook zeepautomaten aan. Onze automaten zorgen voor een gecontroleerde dosering van vloeibare zeep, waardoor de handen effectief kunnen worden gereinigd. Met verschillende modellen en navulopties kun je de zeepautomaat kiezen die het beste past bij jouw behoeften en smaak.

Of het nu gaat om een restaurant, kantoor, hotel of openbaar gebouw, onze dispensers zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van diverse sanitaire omgevingen. Ze zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en te onderhouden, en bieden een professionele uitstraling.

Met onze hoogwaardige dispensers zorg je voor een schone, georganiseerde en hygiënische omgeving. Bestel vandaag nog jouw handdoekautomaten, sanitaire afvalbakken, toiletrolhouders en zeepautomaten bij ons en profiteer van de beste kwaliteit en service. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw sanitaire voorzieningen.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer