Handendrogers en haardrogers

Droge handen en haren, op elk moment.

Bij ons vind je een ruim assortiment aan handendrogers en haardrogers, die zorgen voor snelle en efficiënte droging in elke situatie. Als groothandel begrijpen we het belang van hygiëne en gemak, en daarom hebben we een diverse selectie samengesteld om aan jouw behoeften te voldoen.

Handendrogers

Onze handendrogers zijn ontworpen om handen snel en grondig te drogen na het wassen. Met krachtige luchtstromen en geavanceerde technologie bieden ze een snelle droogtijd, waardoor gebruikers comfortabel en hygiënisch hun handen kunnen drogen. Of het nu gaat om drukke openbare ruimtes, restaurants, kantoren of sportscholen, onze handendrogers leveren uitstekende prestaties.

We bieden verschillende soorten handendrogers aan, waaronder automatische handendrogers en drukknop handendrogers. Automatische handendrogers detecteren de aanwezigheid van handen en starten automatisch de droogcyclus, wat een contactloze en hygiënische ervaring biedt. Drukknop handendrogers geven gebruikers de controle over het droogproces door simpelweg op de knop te drukken. Op die manier kun je kiezen welke stijl het beste bij jouw ruimte en voorkeuren past.

Haardrogers

Naast handendrogers hebben we ook een assortiment haardrogers beschikbaar. Deze zijn ideaal voor gebruik in hotels, sportscholen, spa’s en andere gelegenheden waar drogen en stylen van het haar belangrijk is. Onze haardrogers leveren krachtige luchtstromen en verschillende warmte- en snelheidsinstellingen om aan de individuele behoeften van gebruikers te voldoen. Ze zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak, zodat klanten kunnen genieten van een professionele haarverzorging.

Onze handendrogers en haardrogers combineren functionaliteit met duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en eenvoudig te onderhouden zijn. Bovendien zijn ze energiezuinig, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn.

Gemak en hygiëne

Met onze handendrogers en haardrogers bied je niet alleen gemak en hygiëne aan jouw klanten en gasten, maar toon je ook jouw inzet voor duurzaamheid. Ons ervaren team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste drogers voor jouw specifieke behoeften.

Bestel vandaag nog jouw handendrogers en haardrogers bij ons en ervaar de voordelen van efficiënte droging en professionele haarverzorging. Met onze hoogwaardige producten ben je verzekerd van tevreden klanten en een positieve indruk in elke omgeving.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer