Toilet

Al het toiletpapier wat je denkt nodig te hebben.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment toiletpapier dat voldoet aan al jouw behoeften op het gebied van hygiëne en comfort. We begrijpen dat toiletpapier een essentieel product is in zowel professionele omgevingen als thuis, daarom bieden we verschillende soorten toiletpapier aan, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

Ons assortiment toiletpapier omvat zowel zacht en luxueus papier als sterk en duurzaam papier. We begrijpen dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft als het gaat om toiletpapier, daarom bieden we verschillende opties aan om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen.

Comfort en zacht

Voor wie op zoek is naar ultiem comfort en zacht aanvoelend toiletpapier, hebben we een assortiment van hoogwaardig en pluisvrij toiletpapier. Dit papier is speciaal ontworpen om zacht voor de huid te zijn en een luxe gevoel te bieden bij elke gebruikservaring. Het is perfect voor hotels, spa’s, luxe restaurants en iedereen die waarde hecht aan hoogwaardige producten.

Voor drukbezochte openbare ruimtes en bedrijfsomgevingen waar duurzaamheid en kostenefficiëntie belangrijk zijn, bieden we sterk en absorberend toiletpapier aan. Dit papier is gemaakt van hoogwaardige vezels en biedt betrouwbare prestaties, zelfs bij intensief gebruik. Het is ideaal voor kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere drukbezochte locaties waar hygiëne en efficiëntie centraal staan.

Milieuvriendelijk en gerecycled

Daarnaast hebben we ook milieuvriendelijk toiletpapier dat is vervaardigd uit gerecycled materiaal en is voorzien van eco-labels. Dit papier biedt een duurzame oplossing voor diegenen die zich inzetten voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Met ons milieuvriendelijke toiletpapier kun je tegelijkertijd zorgen voor een schone omgeving en het behoud van onze kostbare natuurlijke hulpbronnen.

Naast de verschillende soorten toiletpapier bieden we ook diverse verpakkingsformaten aan, zoals individuele rollen, pakken en grotere voordeelverpakkingen. Op deze manier kun je de hoeveelheid toiletpapier kiezen die het beste past bij jouw specifieke behoeften en budget.

Hotel, restaurant en kantoor

Of je nu een hotel, restaurant, kantoor, school of gezin bent, ons assortiment toiletpapier voorziet in jouw wensen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die zowel comfortabel als functioneel zijn, zodat je altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit van ons toiletpapier.

Bestel vandaag nog jouw favoriete toiletpapier bij ons en ervaar het verschil dat hoogwaardig toiletpapier kan maken in termen van comfort, hygiëne en gemoedsrust. Wij staan klaar om aan al jouw toiletpapierbehoeften te voldoen en je te voorzien

van producten van de hoogste kwaliteit.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer