Poets

Poetsrollen, voor elke klus waar je tijd wilt winnen.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment poetsrollen die perfect zijn voor allerlei schoonmaakklussen. Of je nu een professional in de schoonmaakbranche bent of gewoon thuis aan de slag gaat, onze poetsrollen bieden de ideale oplossing.

Rollen voor vuil

Onze poetsrollen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat sterk, absorberend en duurzaam is. Ze zijn ontworpen om je te helpen bij het verwijderen van vuil, vloeistoffen en stof op een efficiënte manier. Met de juiste poetsrol bij de hand wordt schoonmaken een stuk eenvoudiger en effectiever.

We hebben verschillende soorten poetsrollen om aan diverse behoeften te voldoen. Onze standaard poetsrollen zijn ideaal voor dagelijkse schoonmaaktaken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je de rol kunt kiezen die het beste past bij jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om het schoonmaken van keukens, badkamers, kantoren of andere ruimtes, onze standaard poetsrollen zorgen voor een grondige reiniging.

Poetsrollen voor de industrie

Voor veeleisende schoonmaakwerkzaamheden bieden we ook extra sterke poetsrollen aan. Deze rollen hebben een verhoogde treksterkte en absorptievermogen, waardoor ze geschikt zijn voor het opruimen van grotere morsingen en het schoonmaken van zwaardere vervuiling. Of je nu te maken hebt met gemorste vloeistoffen, olie of ander hardnekkig vuil, onze extra sterke poetsrollen staan garant voor optimale resultaten.

Daarnaast hebben we ook poetsrollen met een speciale textuur die zorgen voor een verbeterde reinigingskracht. Deze rollen hebben reliëfpatronen of microperforaties waardoor ze beter vuil en stof kunnen opnemen. Ze zijn bijzonder geschikt voor situaties waarin een grondige reiniging vereist is, zoals in de horeca, de gezondheidszorg of andere professionele omgevingen.

Papier voor schoonmaak

Onze poetsrollen zijn compatibel met verschillende dispensers, waardoor ze gemakkelijk en efficiënt te gebruiken zijn. Met een geschikte dispenser kun je de poetsrol eenvoudig afrollen en op maat afscheuren, waardoor je de juiste hoeveelheid papier krijgt zonder verspilling.

Of je nu poetsrollen nodig hebt voor het schoonmaken van oppervlakken, het drogen van handen of andere schoonmaakdoeleinden, bij ons vind je de juiste oplossing. Onze poetsrollen bieden kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat je altijd op ons kunt vertrouwen voor jouw schoonmaakbehoeften.

Bestel vandaag nog jouw favoriete poetsrollen bij ons en ervaar de voordelen van hoogwaardige schoonmaakproducten. Met onze poetsrollen wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een schone en frisse omgeving.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer