Kleding

Veiligheid boven alles met de juiste kleding.

Abeco Holland heeft verscheidene soort schorten in het assortiment, maar ook jassen en overalls.

Type kleding die we aanbieden:

 • Jassen
 • Overalls
 • Scheurschorten
 • Schorten
 • Klompen
 • Laarzen
 • Veiligheidsschoenen
 • Fijnstofmaskers/mondmaskers
 • Grofstofmaskers
 • Schoenovertrekken
 • Baretten
 • Petten
 • Disposable bezoekersjassen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Als groothandel begrijpen we hoe belangrijk het is om werknemers te voorzien van de juiste beschermende kleding, zodat ze veilig en comfortabel kunnen werken.

Jassen, overalls, scheurschorten

Onze collectie omvat een verscheidenheid aan kledingstukken die geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen. Van jassen tot overalls, we hebben alles wat je nodig hebt om je medewerkers te voorzien van de juiste bescherming. Onze jassen zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen weersinvloeden, terwijl onze overalls zorgen voor een volledige bedekking en bescherming van het lichaam.Naast jassen en overalls bieden we ook scheurschorten aan, die ideaal zijn voor omgevingen waar hygiëne van groot belang is. Deze schorten zijn eenvoudig af te scheuren en zorgen voor een optimale bescherming en gemak.

Klompen, laarzen en veiligheidsschoenen

Voor de voeten hebben we een ruime keuze aan klompen, laarzen en veiligheidsschoenen. Deze schoenen zijn speciaal ontworpen om de voeten te beschermen tegen mogelijke gevaren op de werkvloer. Ze bieden comfort, duurzaamheid en optimale veiligheid.

Maskers voor alle types stof en risico’s

In tijden van gezondheidsrisico’s en pandemieën is het van vitaal belang om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken. Daarom bieden we een breed scala aan fijnstofmaskers, mondmaskers en grof stofmaskers die bescherming bieden tegen verschillende deeltjes en allergenen. Daarnaast hebben we ook schoenovertrekken om te zorgen voor een hygiënische omgeving en baretten en petten om het hoofd te beschermen.

Disposables

Voor bezoekers en gasten hebben we disposable bezoekersjassen beschikbaar. Deze jassen zijn gemakkelijk aan te trekken en bieden eenmalige bescherming voor een professionele uitstraling en hygiëne.

Bij ons staan kwaliteit en veiligheid voorop. Onze kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen voldoen aan strenge normen en zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van diverse industrieën te voldoen. We bieden advies op maat en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt voor de bescherming van je personeel.

Kies voor hoogwaardige kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die je kunt vertrouwen. Bestel vandaag nog bij ons en zorg ervoor dat jouw medewerkers veilig en comfortabel kunnen werken. Met ons uitgebreide assortiment aan jassen, overalls, schoeisel, maskers en accessoires, vind je altijd de juiste oplossingen voor jouw specifieke behoeften. Vertrouw op ons als jouw betrouwbare partner in kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen en ervaar de voordelen van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer