EHBO artikelen

Altijd voorbereid voor een bedrijfsongeval, met onze EHBO artikelen.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van EHBO. We zijn een groothandel in EHBO artikelen en bieden een uitgebreid assortiment aan producten om je te helpen voorbereiden op noodsituaties. Of je nu een bedrijf, school, sportclub of gewoon thuis bent, wij hebben de juiste EHBO artikelen om je te ondersteunen.

Verstand van verbandkoffers

Onze verbandkoffers zijn samengesteld met zorg en bevatten alle essentiële items die je nodig hebt bij het verlenen van eerste hulp. Van verschillende soorten verband en pleisters tot desinfectiemiddelen en verbandmiddelen, onze verbandkoffers zijn volledig uitgerust en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw behoeften past.

Oogsproeifles kits

Veiligheid van de ogen is van groot belang, en daarom bieden we ook oogsproeiflessen aan. Onze oogsproeiflessen bevatten een speciale oplossing die snel en effectief irritaties en verwondingen aan de ogen kan verlichten. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor je altijd snel kunt handelen in geval van een oogongeval.

Naast verbandkoffers en oogsproeiflessen hebben we nog veel meer EHBO artikelen beschikbaar. Denk aan pleisters in verschillende maten en vormen, wondreinigers, cold packs, EHBO-handboeken en andere nuttige hulpmiddelen. We zorgen ervoor dat al onze producten voldoen aan de vereiste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden, zodat je met vertrouwen kunt handelen in noodsituaties.

Abeco, eerste hulp bij advies

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren bij het kiezen van de juiste EHBO artikelen voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om het aanvullen van jouw bestaande EHBO-voorzieningen of het samenstellen van een volledige EHBO-kit, wij helpen je graag. We begrijpen dat elk scenario uniek is en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan jouw behoeften voldoen.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om EHBO artikelen. Bestel vandaag nog jouw verbandkoffers, oogsproeiflessen en andere EHBO benodigdheden bij ons en wees goed voorbereid op noodsituaties. Onze snelle levering en uitstekende klantenservice zorgen ervoor dat je de benodigde EHBO artikelen op tijd ontvangt en met vertrouwen kunt handelen wanneer dat nodig is.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer