Handschoenen

Handschoenen in alle soorten en handmaten.

Op zoek naar betrouwbare handschoenen voor verschillende toepassingen? Bij ons vind je een ruim assortiment aan handschoenen, waaronder latex handschoenen, nitril handschoenen en vinyl handschoenen. Of je nu werkt in de medische sector, de voedingsindustrie, de schoonmaakbranche of andere sectoren, wij hebben de juiste handschoenen voor jou.

Latex

Latex handschoenen zijn al lange tijd een favoriete keuze in de medische wereld vanwege hun uitstekende pasvorm en gevoeligheid. Ze bieden een hoog niveau van bescherming tegen infecties en zijn zeer flexibel, waardoor ze comfortabel te dragen zijn tijdens langdurig gebruik. Onze latex handschoenen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle noodzakelijke normen en eisen.

Nitril

Nitril handschoenen zijn populair vanwege hun duurzaamheid en bestendigheid tegen chemicaliën en puncties. Ze bieden een uitstekende bescherming en zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals het werken met gevaarlijke stoffen, laboratoriumwerk en schoonmaaktaken. Onze nitril handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diktes, zodat je de juiste pasvorm en bescherming kunt kiezen die bij jouw behoeften past.

Vinyl

Vinyl handschoenen zijn een betaalbare optie die ideaal is voor lichte taken waarbij geen hoge mate van bescherming vereist is. Ze zijn comfortabel om te dragen en bieden een goede pasvorm. Vinyl handschoenen zijn geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, de schoonmaakbranche en andere sectoren waar hygiëne belangrijk is. Onze vinyl handschoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een goede bescherming en comfort.

Voor alle branches en handen

Bij ons streven we ernaar om handschoenen van de hoogste kwaliteit te leveren die voldoen aan de eisen van verschillende branches. Onze handschoenen worden geproduceerd volgens strikte normen en zijn getest op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. We begrijpen dat handschoenen een belangrijk onderdeel zijn van jouw dagelijkse werkzaamheden en daarom bieden wij alleen handschoenen aan die voldoen aan onze hoge standaarden.

Of je nu op zoek bent naar latex handschoenen, nitril handschoenen of vinyl handschoenen, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en verpakkingsformaten, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al jouw vragen te beantwoorden.

Kies voor betrouwbare handschoenen die je beschermen en comfort bieden tijdens jouw werkzaamheden. Bestel vandaag nog jouw latex handschoenen, nitril handschoenen of vinyl handschoenen bij ons en ervaar de kwaliteit en service die wij bieden.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer