Stoomreinigers

Stoomreinigers, we hebben het er maak druk mee.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor professionele stoomreinigers die krachtig en effectief reinigen zonder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen. Of je nu een schoonmaakbedrijf runt, verantwoordelijk bent voor het onderhoud van een hotel of gewoon op zoek bent naar een veelzijdig reinigingsapparaat voor thuis, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Onze professionele stoomreinigers zijn ontworpen om hardnekkig vuil, vet en bacteriën te verwijderen, en dat alles met behulp van hete stoom. Ze bieden een veilige en milieuvriendelijke manier om verschillende oppervlakken grondig te reinigen. Hier zijn enkele van de verschillende types stoomreinigers die we aanbieden:

Handheld stoomreinigers

Deze compacte en draagbare stoomreinigers zijn perfect voor kleine schoonmaaktaken. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en ideaal voor het reinigen van keukens, badkamers, ramen en andere oppervlakken. Met hun handige formaat kun je moeilijk bereikbare plaatsen probleemloos schoonmaken.

Stoommoppen

Stoommoppen combineren de kracht van stoom met de functionaliteit van een traditionele mop. Ze zijn perfect voor het reinigen van harde vloeren, zoals tegels, laminaat en hout. Met een stoommop kun je gemakkelijk vuil en vlekken verwijderen en tegelijkertijd bacteriën doden.

Professionele stoomreinigers op wielen

Voor grotere reinigingsprojecten en intensief gebruik bieden wij professionele stoomreinigers op wielen. Deze krachtige machines zijn uitgerust met een grote watertank en een brede reeks accessoires, waardoor ze geschikt zijn voor het reinigen van diverse oppervlakken, zoals vloeren, bekleding, keukens en badkamers.

Commerciële stoomreinigers

Onze commerciële stoomreinigers zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik in commerciële omgevingen, zoals hotels, restaurants en ziekenhuizen. Ze bieden een indrukwekkende stoomkracht en hebben geavanceerde functies om aan de hoogste eisen te voldoen.

Onze professionele stoomreinigers leveren niet alleen uitstekende reinigingsresultaten, maar ook vele voordelen. Ze elimineren chemische schoonmaakmiddelen, verminderen de behoefte aan andere schoonmaakapparatuur en besparen tijd en moeite. Bovendien zorgen ze voor een hygiënische en gezonde omgeving door bacteriën en allergenen effectief te bestrijden.

Kies voor onze professionele stoomreinigers om efficiënt en milieuvriendelijk te reinigen. Met ons assortiment stoomreinigers heb je de juiste tools in handen om elke schoonmaakuitdaging aan te pakken en te zorgen voor een frisse en schone omgeving.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer