Eenschijfsmachines

De eenschijfsmachine, veelzijde voor het vloer boenen, schrobben, schuren, polijsten en strippen.

Een eenschijfsmachine is een machine die bijna alles kan wat betreft vloeronderhoud. Of je nu vloeren wilt boenen, schrobben, schuren, polijsten of strippen, onze eenschijfsmachines leveren uitstekende prestaties en maken het werk een stuk gemakkelijker.

Vloer boenen

Met onze eenschijfsmachines kun je vloeren moeiteloos laten glanzen. Of het nu gaat om hout, marmer, tegels of een andere vloerafwerking, onze machines zorgen voor een prachtige glans en een professioneel resultaat. Met de juiste pads en reinigingsmiddelen bereik je eenvoudig een stralende vloer.

Vloer schrobben

Hardnekkig vuil en vlekken op de vloer zijn geen probleem voor onze eenschijfsmachines. Dankzij de krachtige schrobfunctie kun je grondig reinigen en alle vuilresten effectief verwijderen. Of het nu gaat om een vloer in een winkel, kantoor of magazijn, onze machines zorgen voor een brandschone en hygiënische omgeving.

Vloer schuren

Voor het verwijderen van oude afwerklagen, krassen of oneffenheden op de vloer bieden onze eenschijfsmachines uitstekende schuurmogelijkheden. Met de juiste schuurpads en de nodige voorzichtigheid kun je de vloer grondig schuren en een nieuwe basis leggen voor verdere behandeling of afwerking.

Vloer polijsten

Wil je jouw vloer laten stralen als nooit tevoren? Onze eenschijfsmachines zijn perfect geschikt voor het polijsten van verschillende vloersoorten. Met de juiste polijstpads en -middelen bereik je een prachtig glanzend resultaat dat de hele ruimte transformeert en een professionele uitstraling geeft.

Vloer strippen

Het verwijderen van oude was- en polijstlagen kan een uitdagende klus zijn, maar met onze eenschijfsmachines wordt het een stuk eenvoudiger. Dankzij de krachtige stripfunctie en de juiste strippads kun je moeiteloos oude lagen verwijderen en de vloer klaarmaken voor een nieuwe behandeling.

Of je nu een professionele schoonmaker, facilitair manager of ondernemer bent die zelf de vloeronderhoudstaken uitvoert, onze eenschijfsmachines zijn de perfecte aanvulling op jouw assortiment. Met hun betrouwbaarheid, veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid kun je vloeren efficiënt en effectief behandelen. Vertrouw op onze kwaliteitsmachines om jouw vloeren er altijd op hun best uit te laten zien.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer