Tapijtreinigers

Tapijt, altijd handig. Maar denk ook aan het reinigen van de vloerbedekking.

Bij ons vind je een ruim assortiment professionele tapijtreinigers die speciaal zijn ontworpen om hardnekkig vuil en vlekken uit tapijten te verwijderen. Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van tapijten in hotels, kantoren, winkels of gewoon je eigen huis, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Onze professionele tapijtreinigers bieden krachtige prestaties en geavanceerde functies om tapijten grondig te reinigen en hun oorspronkelijke frisheid te herstellen. Hier zijn enkele van de verschillende types tapijtreinigers die we aanbieden:

Extractiereinigers

Deze type tapijtreinigers werken met behulp van een sproei-extractiemethode. Ze spuiten een reinigingsoplossing op het tapijt en zuigen het vuil en de opgeloste vlekken vervolgens op met een krachtige zuigmotor. Extractiereinigers zijn zeer effectief bij het diep reinigen van tapijten en het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Droogtapijtreinigers

Droogtapijtreinigers maken gebruik van een speciale technologie om het tapijt te reinigen zonder het grondig nat te maken. Ze verspreiden een droge reinigingsoplossing over het tapijt en gebruiken borstels om het vuil los te maken. Vervolgens wordt het vuil samen met de reinigingsoplossing opgezogen. Droogtapijtreinigers zijn ideaal voor het regelmatig onderhouden van tapijten zonder lange droogtijden.

Spotreinigers

Spotreinigers zijn compacte en draagbare apparaten die speciaal zijn ontworpen voor het verwijderen van kleine vlekken en plekken op tapijten. Ze zijn handig in gebruik en kunnen snel en doelgericht worden ingezet om verse vlekken te behandelen voordat ze permanent worden. Spotreinigers zijn een must-have tool voor het bijhouden van een vlekkeloos tapijt.

Onze professionele tapijtreinigers zijn niet alleen geschikt voor het reinigen van tapijten, maar ook voor andere stoffen oppervlakken, zoals bekleding en autobekleding. Ze zijn ontworpen om efficiëntie en gebruiksgemak te bieden, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het reinigen van grote oppervlakken.

Met onze tapijtreinigers kun je tapijten in topconditie houden, vlekken effectief verwijderen en een frisse en hygiënische omgeving creëren. Of je nu een professional bent in de schoonmaakbranche of gewoon thuis tapijten wilt reinigen, wij hebben de juiste tapijtreiniger voor jouw specifieke behoeften.

Kies voor kwaliteit, prestatie en gebruiksgemak met onze professionele tapijtreinigers. Met ons assortiment ben je verzekerd van een grondige en effectieve reiniging van tapijten, waardoor ze er weer als nieuw uitzien en aanvoelen.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer