Stofzuigers

Stof, het is er overal en altijd. Maar daar hebben we iets op gevonden; stofzuigers.

Bij ons vind je een ruime selectie aan stofzuigers die speciaal zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Of je nu een schoonmaakbedrijf runt, verantwoordelijk bent voor het onderhoud van een kantoorpand of gewoon op zoek bent naar een krachtige stofzuiger voor intensief gebruik, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Professionele stofzuigers zijn ontworpen om de zwaarste taken aan te kunnen en bieden optimale prestaties en duurzaamheid. We bieden verschillende types stofzuigers om aan diverse behoeften te voldoen:

Sledestofzuigers

Deze stofzuigers zijn uitgerust met een grote stofzak en sterke zuigkracht. Ze zijn ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken, zoals kantoren, hotels, winkels en industriële ruimtes. Dankzij hun wendbaarheid en ergonomisch ontwerp kun je efficiënt en comfortabel werken.

Rugstofzuigers

Rugstofzuigers zijn perfect voor situaties waarbij mobiliteit en flexibiliteit vereist zijn. Ze worden gedragen als een rugzak en zorgen voor maximale bewegingsvrijheid, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen zoals trappen, smalle gangen en drukke ruimtes. Ideaal voor schoonmaakpersoneel dat snel en efficiënt wil werken.

Nat/droog stofzuigers

Voor situaties waarin zowel nat als droog vuil moet worden opgezogen, bieden wij krachtige nat/droog stofzuigers. Deze veelzijdige machines zijn perfect voor het schoonmaken van vloeren, tapijten, bekleding en zelfs overlopen van water. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in werkplaatsen, garages en andere omgevingen waar gemorst kan worden.

Industriële stofzuigers

Voor de meest veeleisende taken bieden wij industriële stofzuigers die speciaal zijn ontworpen voor zware reinigingswerkzaamheden. Met hun krachtige zuigkracht en robuuste constructie kunnen ze grote hoeveelheden vuil, stof en afval aan. Perfect voor gebruik in fabrieken, magazijnen en andere industriële omgevingen.

Onze professionele stofzuigers zijn van topkwaliteit en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om langdurig en intensief gebruik te weerstaan, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor jouw schoonmaakbehoeften.

Of je nu een stofzuiger nodig hebt voor dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, een specifieke branche of een speciale toepassing, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Vertrouw op ons assortiment professionele stofzuigers om jouw schoonmaakwerkzaamheden te vergemakkelijken en te zorgen voor een schone en gezonde omgeving.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer