Hygiëne

Bij ons begrijpen we het belang van hygiëne als het gaat om het creëren van een schone en gezonde omgeving. Daarom bieden we een breed scala aan hygiëneproducten aan die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of het nu gaat om persoonlijke hygiëne, schoonmaak of desinfectie, we hebben de juiste oplossingen voor al je behoeften.

Ons assortiment hygiëneproducten omvat verschillende categorieën, elk met hun eigen specifieke toepassingen en voordelen. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste categorieën die we aanbieden.

Hygiëne voor jezelf

Persoonlijke hygiëne staat voorop, en daarom bieden we een breed scala aan producten zoals handzeep, handdesinfectiemiddelen, wegwerphandschoenen en mondmaskers. Deze producten zijn essentieel om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen en een goede persoonlijke hygiëne te handhaven. Of het nu gaat om een professionele omgeving, een openbare ruimte of thuis, we hebben de juiste producten om je te helpen bij het handhaven van een goede hygiënepraktijken.

Voor het schoonmaken en onderhouden van ruimtes bieden we een breed scala aan reinigingsmiddelen en schoonmaak accessoires. Of je nu op zoek bent naar allesreinigers, vloerreinigers, glasreinigers of speciale reinigingsmiddelen, we hebben producten die effectief zijn in het verwijderen van vuil en bacteriën. Daarnaast hebben we ook een selectie van schoonmaak accessoires zoals bezems, dweilen, sponzen en emmers om je te helpen bij het uitvoeren van je schoonmaaktaken.

Desinfectie voor iedereen

Desinfectie is tegenwoordig van het grootste belang, en we bieden een verscheidenheid aan desinfectiemiddelen die effectief zijn tegen bacteriën, virussen en andere ziektekiemen. Van oppervlaktedesinfectiemiddelen tot desinfectiedoekjes en sprays, we hebben producten die zorgen voor een grondige desinfectie van verschillende oppervlakken. Onze desinfectiemiddelen voldoen aan de geldende normen en zijn geschikt voor gebruik in diverse omgevingen, zoals scholen, kantoren, horecagelegenheden en gezinswoningen.

Naast deze belangrijke categorieën bieden we ook andere hygiëneproducten aan, zoals toiletpapier, handdoekrollen, luchtverfrissers, afvalbakken en meer. We begrijpen dat hygiëne in alle aspecten van het leven van cruciaal belang is, en daarom streven we ernaar om een breed scala aan producten aan te bieden die aan al je hygiënebehoeften voldoen.

Normen die wij respecteren

Bij ons kun je erop vertrouwen dat al onze hygiëneproducten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de geldende normen en voorschriften. We werken samen met gerenommeerde merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat je altijd producten van de beste kwaliteit ontvangt.

Bestel vandaag nog je hygiëneproducten bij ons en ervaar de voordelen van een schone en gezonde omgeving. We staan klaar om je te voorzien van de beste hygiëneproducten en een uitstekende service. Samen kunnen we bijdragen aan een veiligere en gezondere wereld.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer