De oplossing voor vieze toiletten

Uit het onderzoek van het AD stelt de helft van leerlingen het toiletbezoek uit. De reden is dat de toiletten onhygiënisch zijn en stinken. Wij hebben de oplossing met een revolutionair schoonmaakproduct.

 

"Slecht voor de ontwikkeling van de kinderen"

…is een van de conclusies volgens de onderzoekers in het artikel van het AD.  Wij hebben de oplossing voor het probleem: een professioneel schoonmaakmiddel dat geuren afbreekt en milieu afbreekbaar is. Heeft u meer interesse? Neem dan contact met ons op of vul hieronder het formulier in.

Vraag informatie aan (vrijbijvend)

[ninja_form id=5]

Wij gebruiken de gegevens eenmalig en alleen voor het verstrekken van de informatie over de oplossing van “vieze toiletten”


Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: