Karin

Clean expert en administratie

Maak kennis met Karin Fonville, de multitasker en het stralende middelpunt van Abeco Holland! Als je ooit onze groothandel hebt gebeld of met ons hebt samengewerkt, is de kans groot dat je al bekend bent met Karin. Ze is de persoon die alles voor elkaar krijgt, van de administratie tot het beantwoorden van de telefoon. Met haar warme glimlach en vriendelijke stem zorgt ze ervoor dat elke klant zich direct welkom voelt.

Administratie kan soms een beetje overweldigend zijn, maar gelukkig is Karin er om te helpen. Ze is een echte expert als het gaat om het bijhouden van alle belangrijke gegevens en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Of je nu vragen hebt over facturering of andere administratieve zaken, Karin heeft altijd het juiste antwoord paraat.

Maar Karin doet meer dan alleen de administratie. Ze is ook het aanspreekpunt voor al onze klanten. Als je ooit contact met ons opneemt, kun je er zeker van zijn dat Karin je met open armen ontvangt. Ze luistert aandachtig naar je behoeften, beantwoordt al je vragen en helpt je graag bij het vinden van de juiste producten die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Kortom, Karin Fonville is de spil van Abeco Holland. Met haar vakkennis, vriendelijkheid en toewijding zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt. Dus de volgende keer dat je bij ons bestelt of ons belt, weet dan dat je in goede handen bent bij Karin. Ze staat altijd voor je klaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Karin

Clean expert en administratie

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer