Wasserijen

Wij bieden een breed scala aan productgroepen die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in wasserijen.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat wasserijen en wasserettes efficiënte en hoogwaardige schoonmaakproducten nodig hebben om aan de vraag naar fris en schoon textiel te voldoen. Van wasmiddelen en vlekverwijderaars tot praktische schoonmaakaccessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw wasserijprocessen te optimaliseren en textiel in topconditie te leveren. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Wasmiddelen en wasverzachters

Een van de belangrijkste productgroepen voor wasserijen zijn wasmiddelen en wasverzachters. Wij bieden een breed scala aan professionele wasmiddelen die zorgen voor een grondige reiniging van textiel en het verwijderen van hardnekkige vlekken. Daarnaast hebben we ook hoogwaardige wasverzachters die zorgen voor zacht en fris ruikend textiel.

Vlekverwijderaars

Vlekken zijn een veelvoorkomend probleem in wasserijen. Daarom bieden wij vlekverwijderaars die speciaal zijn ontwikkeld om verschillende soorten vlekken aan te pakken, zoals vetvlekken, bloedvlekken, grasvlekken en nog veel meer. Met onze vlekverwijderaars kun je zelfs de meest hardnekkige vlekken effectief verwijderen.

Textielverzorging

Om textiel in optimale conditie te houden, bieden wij ook producten voor textielverzorging. Denk hierbij aan strijk- en persmiddelen, textielstijfsels en antikreukmiddelen. Deze producten zorgen voor professionele afwerking en een verzorgde uitstraling van het textiel.

Schoonmaakaccessoires

Naast specifieke reinigingsmiddelen bieden wij ook een scala aan schoonmaakaccessoires die onmisbaar zijn in wasserijen. Hierbij kun je denken aan wasmanden, droogrekken, wasborstels en handschoenen. Met deze accessoires kun je jouw wasserijprocessen efficiënter en georganiseerder laten verlopen.

Desinfectiemiddelen

Hygiëne is van groot belang in wasserijen. Daarom bieden wij desinfectiemiddelen die effectief zijn tegen bacteriën en andere ziekteverwekkers. Hiermee kun je de hygiëne van jouw wasserijprocessen waarborgen en een schone en veilige werkomgeving creëren.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat jouw wasserij efficiëntie, kwaliteit en hygiëne vereist. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen kun je jouw wasserijprocessen optimaliseren en jouw klanten altijd voorzien van schoon, fris en perfect verzorgd textiel.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer