Sponzen en zemen

Onze sponzen en zemen liggen klaar om u te helpen bij alle schoonmaakklussen.

Alles voor een breed assortiment aan sponzen en zemen waarmee je moeiteloos kunt schoonmaken en drogen. Of je nu professioneel schoonmaakt, je huis opfrist of gewoon een vlek wilt verwijderen, wij hebben de perfecte tools om je te helpen.

Schuursponzen

Onze schuursponzen zijn de ultieme bondgenoten in de strijd tegen hardnekkig vuil en aangekoekte resten. Met hun schurende oppervlakken en absorberende kwaliteiten kun je gemakkelijk vlekken en vettigheid verwijderen van verschillende oppervlakken. Of je nu een aangebrande pan wilt schoonmaken of kalkaanslag wilt verwijderen, onze schuursponzen zorgen voor een grondige reiniging zonder krassen achter te laten.

Sponzen

Onze sponzen zijn perfect voor dagelijkse schoonmaaktaken. Met hun zachte en absorberende materialen kun je gemakkelijk oppervlakken reinigen, afstoffen en opfrissen. Of je nu de keuken wilt schoonmaken, het meubilair wilt afnemen of de badkamer wilt opfrissen, onze sponzen bieden de juiste balans tussen zorgzaamheid en effectiviteit.

Zemen

Voor het streeploos drogen van ramen, spiegels en andere gladde oppervlakken hebben wij hoogwaardige zemen in ons assortiment. Onze zemen zijn gemaakt van absorberend materiaal dat overtollig vocht snel en efficiënt opneemt, waardoor een vlekkeloze en glanzende afwerking ontstaat. Of je nu een professional bent of gewoon je ramen wilt laten stralen, onze zemen zijn de ideale keuze.

Bij ons vind je de beste schuursponzen, sponzen en zemen die je nodig hebt om elke schoonmaakklus tot een succes te maken. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Ontdek ons assortiment en maak schoonmaken en drogen een eitje met onze geweldige tools!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer