Stofbrillen en veiligheidsbrillen

Brillen voor al uw veiligheid, ook met goed zicht raden we het aan.

Om uw personeel optimaal te beschermen en bedrijfsongevallen te voorkomen zijn er meerdere mogelijkheden wat betreft oogbescherming. ontworpen om de ogen te beschermen in diverse werkomgevingen. Als groothandel begrijpen we het belang van goede oogbescherming en bieden we een breed scala aan brillen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Brillen tegen stof

Stofbrillen zijn speciaal ontworpen om de ogen te beschermen tegen stofdeeltjes, vuil en andere kleine deeltjes die tijdens het werk kunnen worden gegenereerd. Ze zijn voorzien van een comfortabele pasvorm en een strakke afdichting rondom de ogen om te voorkomen dat stof binnendringt. Onze stofbrillen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat je altijd de juiste bril kunt vinden die past bij jouw behoeften.

Veiligheidsbrillen

Naast stofbrillen bieden we ook een breed assortiment aan veiligheidsbrillen aan. Veiligheidsbrillen zijn essentieel in werkomgevingen waar oogbescherming van cruciaal belang is. Ze zijn ontworpen om de ogen te beschermen tegen verschillende gevaren, zoals rondvliegende deeltjes, chemicaliën, spatten en impact. Onze veiligheidsbrillen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en bieden een helder zicht, comfortabele pasvorm en duurzaamheid.

Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten veiligheidsbrillen, waaronder brillen met verstelbare pootjes, anti-condens coating en UV-bescherming. We bieden ook veiligheidsbrillen met lenzen op sterkte, zodat ook medewerkers met een bril op een veilige en comfortabele manier kunnen werken.

Bescherming voor je ogen

Of je nu werkt in de bouw, industrie, laboratorium of een andere omgeving waar oogbescherming nodig is, wij hebben de juiste stofbrillen en veiligheidsbrillen voor jou. Onze brillen zijn van hoogwaardige kwaliteit, bieden uitstekende bescherming en zijn ontworpen voor langdurig comfortabel gebruik.

Met ons uitgebreide assortiment en deskundig advies helpen we je graag de juiste keuze te maken voor oogbescherming op de werkplek. Onze stofbrillen en veiligheidsbrillen zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen en worden snel geleverd.

Bescherm je ogen tegen potentieel gevaar en zorg ervoor dat je werknemers veilig en comfortabel kunnen werken. Bestel vandaag nog jouw stofbrillen en veiligheidsbrillen bij ons en profiteer van hoogwaardige producten en uitstekende service.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer