Vloertextiel

Alles voor uw moppie, van vlakmoppen, zwabbers en dweilen.

Laat je informeren door ons van het assortiment en ontdek de vele mogelijkheden van onze moppen, vlakmoppen, zwabbers en dweilen!

Moppen

Onze moppen zijn ontworpen om vloeren effectief schoon te maken en vuil te verwijderen. Of je nu een gladde vloer hebt, zoals tegels of linoleum, of een ruwere vloer zoals hout, onze moppen zijn er in verschillende soorten en materialen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Met hun absorberende eigenschappen en handige bevestigingssystemen kun je moeiteloos grote oppervlakken reinigen en een stralend resultaat behalen.

Vlakmoppen

Voor een snel en efficiënt schoonmaakproces zijn vlakmoppen de perfecte keuze. Ze zijn ontworpen om aan een mopframe te worden bevestigd en bieden een breed reinigingsoppervlak. Met hun hoogwaardige materialen en slimme ontwerpen kunnen vlakmoppen gemakkelijk over vloeren glijden en vuil effectief opvangen. Of je nu een grote commerciële ruimte schoonmaakt of gewoon je eigen huis, onze vlakmoppen staan ​​klaar om je te helpen bij het bereiken van een brandschone vloer.

Zwabbers

Voor het reinigen van kleine oppervlakken of moeilijk bereikbare hoeken hebben we zwabbers die perfect in je hand passen. Deze compacte en handige schoonmaaktools zijn ideaal voor snelle schoonmaakklusjes en bieden een gerichte reiniging. Of je nu een ongelukje wilt opdweilen of een specifieke plek wilt reinigen, onze zwabbers zijn altijd klaar voor actie.

Dweilen

Onze dweilen zijn ontworpen om vloeren grondig te reinigen en een frisse uitstraling te geven. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen die lang meegaan en zijn speciaal ontworpen om vuil en vlekken effectief op te nemen. Met hun absorberende eigenschappen en ergonomische handgrepen kun je met onze dweilen moeiteloos en comfortabel dweilen.

Bij ons vind je hoogwaardige vloertextiel producten die je helpen bij het onderhouden van schone en stralende vloeren. Onze moppen, vlakmoppen, zwabbers en dweilen zijn van uitstekende kwaliteit, duurzaam en betrouwbaar. Ontdek ons assortiment en ervaar de efficiëntie en effectiviteit van onze producten. Maak van vloerreiniging een eenvoudige en plezierige taak.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer