Mopkarren en rolemmers

Mopkarren, rolemmers, duo-emmers, noem het maar op.

Ons veelzijdige assortiment van mop-persen, mopemmers, rolemmers en duo rolemmers zorgen ervoor dat u altijd ruime keuze heeft uit verschillende producten op het gebied van schoonmaak en vloerreiniging. Ontdek hoe je het schoonmaken een fluitje van een cent maakt!

Mopkarren

Onze mopkarren zijn ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak. Ze bieden voldoende opbergruimte voor al je schoonmaakbenodigdheden, zodat je alles binnen handbereik hebt tijdens het schoonmaken. Met handige functies zoals wielen en een stevige constructie kun je gemakkelijk door de ruimte manoeuvreren en je schoonmaaktaken sneller en effectiever uitvoeren.

Mop persen

Met onze handige mop persen hoef je nooit meer je handen vies te maken bij het uitwringen van je mop. Onze mop persen zijn eenvoudig in gebruik en zorgen voor een grondige verwijdering van overtollig water, waardoor je vloeren sneller drogen en streeploos schoon worden. Met een druk op de hendel ben je klaar om weer verder te gaan met je schoonmaakklus.

Mopemmers

Onze mopemmers zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele schoonmaak. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van je behoeften. Met handige functies zoals een geïntegreerd wringsysteem en stevige handvatten, maken onze mopemmers het schoonmaken een stuk gemakkelijker en efficiënter.

Rolemmers

Onze rolemmers zijn de ideale keuze voor grotere schoonmaakklussen. Ze hebben een ruime capaciteit en zijn voorzien van handige wielen, waardoor je ze moeiteloos kunt verplaatsen van de ene ruimte naar de andere. Met een stevige constructie en een gebruiksvriendelijk ontwerp zijn onze rolemmers perfect voor intensief gebruik en bieden ze de juiste ondersteuning bij het schoonmaken van grotere oppervlakken.

Bij ons vind je de beste mopkarren, mop persen, mopemmers en rolemmers die jouw schoonmaaktaken naar een hoger niveau tillen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en garanderen een efficiënte en professionele schoonmaakervaring. Ontdek ons assortiment en maak het schoonmaken leuk en eenvoudig met onze geweldige producten!

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer