Sporthallen

Alles wat je nodig hebt om de hygiëne, veiligheid en uitstraling van jouw sporthal te behouden.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat het schoonmaken van sporthallen een specifieke aanpak vereist. Wij bieden een breed assortiment aan productgroepen die zijn ontworpen om te voldoen aan de schoonmaakbehoeften van sporthallen.

Van vloerreinigingsproducten en desinfectiemiddelen tot praktische schoonmaakaccessoires, wij hebben alles wat je nodig hebt om de hygiëne, veiligheid en uitstraling van jouw sporthal te behouden. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf de kwaliteit en effectiviteit van onze producten.

Vloerreiniging

De vloer van een sporthal heeft intensief onderhoud nodig. Wij bieden vloerreinigingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor sportvloeren, zoals vloerreinigers en vloerwassers. Deze producten verwijderen moeiteloos vuil, strepen en vlekken en zorgen voor een schone en gladde vloer waar sporters veilig kunnen bewegen.

Desinfectie en geurbeheersing

Hygiëne is essentieel in sporthallen, vooral in gedeelde ruimtes zoals kleedkamers en toiletten. Wij bieden desinfectiemiddelen die effectief zijn tegen bacteriën en virussen, en geurbeheersingsproducten die zorgen voor een frisse en aangename geur. Met onze producten houd je de sporthal schoon, geurloos en hygiënisch.

Schoonmaakaccessoires

Om de schoonmaak efficiënter te maken, bieden wij een breed scala aan praktische schoonmaakaccessoires voor sporthallen. Denk aan bezems, stofzuigers, microvezeldoeken en afvalbakken. Deze accessoires helpen bij het verwijderen van stof, vuil en afval, en zorgen voor een opgeruimde en gastvrije omgeving.

Sportuitrusting en fitnessapparatuur

Naast het schoonmaken van de faciliteiten is het belangrijk om ook de sportuitrusting en fitnessapparatuur regelmatig te reinigen. Wij bieden speciale reinigingsproducten en doekjes die geschikt zijn voor het reinigen van sportattributen, zoals dumbbells, halters, matten en fitnessapparatuur. Zo blijven de apparatuur schoon, hygiënisch en veilig in gebruik.

Veiligheidsuitrusting

Veiligheid staat voorop in sporthallen. Daarom bieden wij ook een assortiment aan veiligheidsuitrusting, zoals handschoenen, beschermbrillen en veiligheidsschoenen. Deze uitrusting beschermt het personeel tijdens het schoonmaken en draagt bij aan een veilige werkomgeving.

Bij onze groothandel in schoonmaakartikelen begrijpen we dat een schone en hygiënische sporthal essentieel is voor sporters en bezoekers. Met onze hoogwaardige producten en oplossingen zorg je ervoor dat jouw sporthal altijd schoon, veilig en gastvrij is.

Kom je er niet uit?
App of bel met het Clean Team

Inge

Medewerker binnendienst

Heb je nog geen vlekkeloos antwoord kunnen vinden?

Dat kan! Elke schoonmaaksituatie is namelijk anders. We zitten en staan voor je klaar. Neem contact op voor advies en de oplossing. Groot in schoonmaak, nog groter in service.

Klanten die we verzorgen

Die we op basis van de wensen en behoeften wekelijks bedienen.

Al meer dan 40 jaar groot in schoonmaak

Eigen bezorging

Flexibel tot we vertrekken

Gecertificeerd advies

Met eigen productbladen

Inclusief montage

Geen gedoe, direct klaar

© 2024 — Abeco Holland

KVK 04029476

Algemene voorwaarden

Privacy statement

Disclaimer