Deb

De Deb Group wil ’s werelds grootste skin care system leverancier voor de Away from Home-markt zijn. Wij willen bedrijven en organisaties die het welzijn van hun medewerkers en klanten voorop stellen, de hand reiken met een uitgebreid assortiment.

Al meer dan 75 jaar houden we ons bezig met skin care regimes. Onze producten en diensten worden gebruikt op uiteenlopende werkplekken en in openbare ruimten – in de industriële sector, de commerciële sector, de gezondheidszorg en de levensmiddelenindustrie.


Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: