Vuilnisbakken en vuilniszakken

In elke ruimte is weer een andere vuilnisbak nodig. Een vuilnisbak in een kantoorruimte moet natuurlijk aan andere eisen voldoen dan die in een sanitaire ruimte. Ons uitgebreide assortiment houdt hier rekening mee. Ons assortiment vuilniszakken sluit hier uiteraard op aan zodat u op 1 adres het gehele pakket kunt krijgen. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag.


Vuilnisbakken

Waar u ook een vuilnisbak voor nodig heeft, Abeco Holland heeft de juiste in het assortiment. RVS, aluminium, kunststof, vlamdovende en kantoor vuilnisbakken maar ook pedaalemmers en (dames) hygienebakken zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden en verdere informatie?

Vuilniszakken

Wanneer u een geschikte vuilnisbak heeft gevonden dan hoort daar natuurlijk een geschikte vuilniszak in. Als u contact met ons opneemt kunnen wij u volledig informeren over alle mogelijkheden. Wij horen graag van u.

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: