Interieur reinigers

Het juiste schoonmaakmiddel is natuurlijk afhankelijk van uw interieur. Voor reiniging van uw kantoor of bedrijfspand heeft Abeco Holland dagelijkse en speciaal reinigers maar ook reinigers geschikt voor glas. Welke het beste te gebruiken is in uw pand? Onze medewerkers kunnen u voorzien van een deskundig advies op maat.

Contact

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 0524-513636, een email sturen naar info@abecoholland.nl of ons contactformulier invullen.


In ons assortiment zit o.a.:

  • Dagelijkse reinigers
  • Speciaal reinigers
  • Glas reinigers

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: