Schoonmaakmiddelen

In elk bedrijf zijn schoonmaakmiddelen nodig. Of dat nu een allesreiniger, een speciaalreiniger, desinfectiemiddel of wasmiddel is. Abeco Holland heeft een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmiddelen van handzeep tot tapijtreiniger en van glasreiniger tot sanitairreiniger. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over alle mogelijkheden, levering, prijsinformatie of productinformatie.


Algemene schoonmaakmiddelen

Algemene schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar in elk bedrijf en huishouden. Het complete assortiment van Abeco Holland speelt hier op in. Bij ons kunt u terecht voor de schuurmiddelen, allesreinigers en afwasmiddelen. Wij staan voor u klaar.

Sanitair reinigers

Het reinigen van sanitair is een serieuze zaak. Een schoon toilet of andere sanitaire ruimte maakt een positieve indruk op een bezoeker. Abeco Holland heeft voor elke situatie het juiste product. De dagelijkse, periodieke en speciaal reiniging van alle sanitaire ruimtes zijn met deze producten helemaal onder controle. Neemt u contact met ons op voor een advies op maat?

Specialistische reinigers

Als u speciale vlekken heeft dan heeft u daar natuurlijk ook specialistische reinigers voor nodig om die te verwijderen. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van graffiti of het reinigen van aluminium en kunststof heeft Abeco Holland speciale producten. In ons assortiment hebben wij ook speciale ontvetters. Als u meer informatie, een demonstratie of advies wilt dan helpen wij u graag.

Vloeronderhoud en -reinigers

Vloeren krijgen dagelijks een heleboel te verduren maar zijn in veel gevallen wel een visitekaartje van de ruimte en uw bedrijf. Om uw vloer zo sterk en mooi mogelijk te houden is het belangrijk dat de vloeren goed gereinigd en onderhouden worden. Abeco Holland heeft hier de ideale producten voor. Welk product geschikt is voor uw vloer hangt af van het materiaal, leeftijd en staat van de vloer. Voor een deskundig advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vaatwasmiddelen

Abeco Holland heeft een uitgebreid en divers assortiment aan vaatwasmiddelen. Niet alleen de middelen in tabletten of poeders maar ook machinereinigers en onthardingszout. Als uw voorkeur uitgaat naar vaatwasmiddelen voor een vaatwassysteem of juist een doseersysteem dan kunnen wij daar ook in voorzien. Neemt u contact met ons op voor alle mogelijkheden?

Wasmiddelen

Voor professioneel gebruik heeft Abeco Holland een divers en compleet aanbod wasmiddelen. U kunt kiezen tussen vloeibare wasmiddelen en in poedervorm ook geschikt voor wasserijen en in doseersystemen. Ook hebben wij wasverzachters in ons assortiment. Wilt u weten in welke (groot)verpakkingen onze middelen beschikbaar zijn of welke merken wij kunnen leveren? Neem gerust contact met ons op.

Desinfectiemiddelen

Hygiëne is zonder twijfel erg belangrijk, ook in uw bedrijf. Met onze desinfectiemiddelen kunt u ervoor zorgen dat u de beste hygiëne biedt aan uw klanten en medewerkers. Abeco Holland heeft een ruim aanbod aan desinfecterende middelen en wij adviseren u graag over de juiste producten. Neemt u contact met ons op voor overleg? Ook kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom.

Schoonmaakmiddelen horeca

In de horeca is het van levensbelang dat de juiste middelen en producten gebruikt worden voor de reiniging. Vooral in de horeca maken schone en nette oppervlakken een diepe indruk waar u verschil mee kunt maken in uw bedrijf. Ontvetters, ontkalkers, schuimreinigers en reinigers voor RVS en grill zijn allemaal verkrijgbaar bij Abeco Holland en wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Ook geven wij demonstraties en cursussen voor het beste gebruik en resultaat met onze producten.

Industriele reinigers

Voor het zware schoonmaakwerk zijn speciale schoonmaakmiddelen nodig, de industriele reinigers. Abeco Holland heeft Truckclean, ontstoppers, speciaalreinigers en andere probleemoplossers in het assortiment. Voor alle informatie rond deze producten en hun toepassingen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u dan deskundig advies. Voor het maken van een afspraak voor een demonstratie horen wij ook graag van u.

Handzepen

Handzeep is tegenwoordig (gelukkig) ondenkbaar uit toiletten, keukens en andere ruimtes. De dispensers voor onze handzepen heeft Abeco Holland ook in het assortiment. Wilt u informatie over al onze zepen en hun werkingen? Wij informeren en adviseren u graag.

Interieur reinigers

Het juiste schoonmaakmiddel is natuurlijk afhankelijk van uw interieur. Voor reiniging van uw kantoor of bedrijfspand heeft Abeco Holland dagelijkse en speciaal reinigers maar ook reinigers geschikt voor glas. Welke het beste te gebruiken is in uw pand? Onze medewerkers kunnen u voorzien van een deskundig advies op maat.

Deskundig advies op maat

U kunt bij ons een afspraak maken voor een demonstratie in onze showroom of op locatie zodat u deskundig advies krijgt wat voor uw situatie de beste materialen, middelen en machines zijn. Deze demonstratie is vrijblijvend en kosteloos. Ook geven wij trainingen om het beste resultaat te garanderen met het juiste gebruik van onze producten.

Voor uitgebreide prijs- en productinformatie, professioneel advies op maat, het maken van een afspraak en andere informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0524-513636 of stuur een email naar info@abecoholland.nl .

Abeco Holland
Stevinweg 1
7741 KT Coevorden

0524 51 36 36

Krijg een indruk van onze diensten: